Головна Новини Світ Північна Америка У Мексиці сильний землетрус руйнує міста: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці сильний землетрус руйнує міста: є загиблі (ВІДЕО)

Осередок землетрусу знаходився на глибині всього 12,5 кілометрів

8 вересня 2021, 18:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Мексиці стався сильний землетрус. Про це повідомляє видання The New York Times.

У Мексиці сильний землетрус руйнує міста: є загиблі (ВІДЕО)

Землетрус в Мексиці. Фото: скріншот з відео.

Як стало відомо, вчора, 2 вересня, неподалік від мексиканського портового міста Акапулько стався землетрус магнітудою 7,1 бала. Повідомляється, що підземні поштовхи відчувалися навіть в столиці країни, яка розташована в більш ніж в триста кілометрів від епіцентру.

Згідно з даними Геологічної служби Сполучених Штатів Америки вогнище землетрусу знаходився на глибині всього 12,5 кілометрів. Це могло посилити ефект від поштовхів.

В інтерв'ю місцевій радіостанції губернатор штату розповів, що через землетрус загинула одна людина. На нього впав стовп. Також надходили повідомлення про зсуви, каменепади і обваленнях стін у будинків.

Через підземних поштовхів кілька мексиканських штатів залишилися без електрики і телефонного зв'язку.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в мексиканському штаті Ідальго через потужні зливи найбільша річка країни вийшла з берегів. Водою опинилися затоплені кілька населених пунктів. Пошкоджено тисячі будинків. Влада закликає евакуюватися жителів небезпечних районів. Через стихію, що розбушувалася постраждали десятки тисяч людей. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що потужний тайфун накрив Філіппіни руйнує міста. Пориви вітру досягають швидкості 150 кілометрів на годину. Через негоду в держустановах було призупинено роботу. Згідно з даними синоптиків, найближчим часом вітру і дощі не відступлять. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини