Головна Новини Світ Польща Багато техніки та «гуманітарки»: до Бахмута та Краматорська вирушили «посилки» з Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато техніки та «гуманітарки»: до Бахмута та Краматорська вирушили «посилки» з Польщі

У Бахмут відправлено близько 15 тонн техніки, а в Краматорськ - свічки, одяг та взуття

20 січня 2023, 16:52 comments2175
Поділіться публікацією:

Польща продовжує надавати, здавалося б, непосильну допомогу українському народові в такі важкі часи. Як і було анонсовано декількома днями раніше, сьогодні з Польщі було відправлено кілька одиниць вантажного транспорту з "подарунками" для українських військовослужбовців, які перебувають поблизу лінії вогню, передає видання "Виборча".

Багато техніки та «гуманітарки»: до Бахмута та Краматорська вирушили «посилки» з Польщі

Юрій Луценко з представником Польші, з відкритих джерел

За даними видання, декількома годинами раніше з польського Білостока виїхав гуманітарний конвой, він вирушив прямісінько до солдатів, що знаходяться в районі Краматорська. У його складі понад 1200 одиниць окопних свічок, кілька сотень пар шкарпеток, 35 акумуляторів, світильники для приготування їжі, 30 комплектів термоодягу, 10 спальних мішків та близько 40 пар зимового взуття.

У свою чергу, військовослужбовцям, які перебувають на позиціях поблизу Бахмута, вже надали необхідну допомогу. Представники польської опозиції, які особисто їздили в таке ризиковане для життя відрядження, нещодавно повернулися додому. За їхньою заявою, солдатам, які захищають кордони Бахмута, було доставлено більше 15 тонн різної техніки. У списку переданої "допомоги" значиться 13 розвідувальних дронів, електрогенератори та інше технічне забезпечення для армії. Крім цього, українські захисники отримали від польських друзів кілька коробок із медикаментами та різними продуктами харчування.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що Євросоюз дозволив додавати в деякі продукти харчування порошок із домашнього цвіркуну. Це питання розглядалося спеціальним відомством з 2019 року, рішення було ухвалено на підставі масштабного наукового дослідження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини