Головна Новини Світ Польща «Біженці з України заражають наших громадян ВІЛ»: у Мережі обговорюють Twitter-аккаунт народного депутата Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

«Біженці з України заражають наших громадян ВІЛ»: у Мережі обговорюють Twitter-аккаунт народного депутата Польщі

Гжегож Браун є депутатом Сейму від Прикарпатського воєводства

13 січня 2023, 10:58 comments10458
Поділіться публікацією:

Польські ЗМІ шокували співвітчизників новиною про одного із депутатів Підкарпатського воєводства. Йтиметься про його Twitter-акаунт, на якому останнім часом часто з'являються антиукраїнські публікації. Про це свідчать не лише спостереження різних експертів, а й результати дослідження Інституту моніторингу ЗМІ, які показали, що народний обранець Гжегож Браун найчастіше розміщує на сторінці негативні щодо України записи.

«Біженці з України заражають наших громадян ВІЛ»: у Мережі обговорюють Twitter-аккаунт народного депутата Польщі

Гжегож Браун, з відкритих джерел

Так, асоціація "Демагог" та вищезгаданий Інститут провели спільне дослідження, яке було спрямоване на пошук джерел антиукраїнської пропаганди.

"Головна місія нашої співпраці та спільної роботи – це виявлення та боротьба з неправдивою інформацією. Ми хочемо убезпечити громадян Польщі від брехливих інформаційних матеріалів, які розпалюють ненависть та сумніви", — сказано у заяві "Демагог".

Так, у доповіді експертів сказано, що Браун неодноразово поширював недостовірну та неперевірену інформацію. Вибух ракет у Польщі, наприклад, чоловік назвав "провокацією з боку України", а ось за допомогу, яку польська влада надає біженцям, депутат розкритикував і власний уряд, назвавши надмірну підтримку України "втягуванням Польщі у війну з Росією".

Окрім власних публікацій, Браун часто ділився на своєму акаунті й чужими антиукраїнськими "твітами". Так, якось він розмістив у себе на сторінці публікацію під назвою "Біженці з України заражають поляків ВІЛ".

Таким чином, народний депутат посів "почесне" перше місце серед осіб/організацій, які розповсюджують антиукраїнський контент польською мовою.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, що Познань виділила 300 тисяч злотих на відновлення енергосистеми Харкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини