Головна Новини Світ Польща Блокада вийшла на новий рівень. Поляки вдалися до нового цинічного кроку
commentss НОВИНИ Всі новини

Блокада вийшла на новий рівень. Поляки вдалися до нового цинічного кроку

Польські протестувальники розпочали блокувати рух пасажирських автобусів на в’їзд і виїзд на прикордонному пункті «Медика – Шегині», цю інформацію підвередили в Державній прикордонній службі України

20 березня 2024, 13:45
Поділіться публікацією:

Польські протестувальники 20 березня близько 11 години розпочали блокування пасажирських перевезень на прикордонному пункті "Медика – Шегині".

Блокада вийшла на новий рівень. Поляки вдалися до нового цинічного кроку

Протест фермерів

За інформацією прикордонників, польські протестувальники заявили про намір пропускати лише один автобус на дві години, як на в’їзд в Україну, так і на виїзд.

При цьому прикордонники додали, що немає інформації про те, скільки часу польські протестувальники мають намір обмежувати рух пасажирських автобусів.

"Стрічка новин: в Україні повітряна тривога, страшні вибухи в Харкові, Сумщину розстрілюють і спалюють КАБами (керованими авіаційними бомбами, вага яких сягає 1,5 тонни). Тим часом на польському кордоні почали блокування українських автобусів, в яких переважно жінки і діти. Москва аплодує. Здобули",
— так прокоментувала у Фейсбуці інформацію про блокаду пасажирських перевезень нардеп Вікторія Сюмар.

При цьому член Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу Олексій Панич поцікавився, коли і чи взагалі настане той момент, коли більшість поляків скажуть власним фермерам "Та ви вже задовбали!".

За його словами, розумні голоси з Польщі і в Польщі лунають, але поки що, здається, не мають жодного впливу на ситуацію.

"Я в жодному разі не закликаю і не схвалюю заклики до бойкоту польської аграрної продукції в Україні. Нам таке публічне протистояння в форматі "народ проти народу" лише додатково нашкодить. Але, якщо під впливом цих подій не лише доступність, але й популярність польської аграрної продукції в Україні дещо зменшиться, я не здивуюся",
— підкреслив Панич.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що польські фермери раніше погрожували повністю заблокувати пасажирські перевезення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини