Головна Новини Світ Польща Через транспортний колапс на кордоні України та Польщі сталася трагедія: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Через транспортний колапс на кордоні України та Польщі сталася трагедія: подробиці

Біля пункту пропуску "Дорогуськ — Ягодин" у Польщі помер український водій фури

12 листопада 2023, 20:30
Поділіться публікацією:

Біля  пункту  пропуску "Дорогуськ — Ягодин", на польській території  помер  шофер вантажівки з України. Незадовго перед цим 54-річний  українець прибув до пункту, став на парковці  та  чекав, як і всі, щоб перетнути кордону.

Через транспортний колапс на кордоні України та Польщі сталася трагедія: подробиці

Пункт пропуску "Дорогуськ — Ягодин"(фото з відкритих джерел)

Про це  в соціальних мережах написав   заступник  керівника Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач. Як він стверджує,  біда  сталась на парковці в місті Хелм, недалеко від  пункту пропуску.

"Команда Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України і я особисто приносимо свої співчуття сім’ї, яка втратила близьку людину. Водночас щоб уникнути маніпуляцій та загострення ситуації навколо блокування кордону, закликаю використовувати виключно офіційну інформацію", — пише   посадовець.

Остаточна інформація про причину смерті буде  оприлюднена співробітниками польської прокуратури вже тоді, як всі  обставини будуть  перевірені. Але, як  стверджує заступник міністра, підстав  стверджувати, що смерть сталась з неприродних причин, нема.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відбувається у Польщі – чому країна погрожує закрити кордон з УкраїноюПеревізники в Польщі можуть розпочати 3 листопада масштабний страйк, який передбачає перекриття всіх пунктів пропуску з України. Причиною називають надмірну конкуренцію після лібералізації міжнародних перевезень між Україною та країнами ЄС. 

Кандидат економічних наук, екс-директор з розвитку бізнесу АТ "Укрзалізниця" Андрій Рязанцев зазначає, що ситуація з Польщею демонструє – зближення України з ЄС, певна верифікація, лібералізація різного роду процесів проходитиме непросто.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини