Головна Новини Світ Польща Диктатор стає сильнішим: у Польщі критикують своїх партнерів в ЄС за бажання поговорити з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Диктатор стає сильнішим: у Польщі критикують своїх партнерів в ЄС за бажання поговорити з Путіним

У МЗС Польщі зазначили, що кожна спроба провести переговори з Путіним лише внутрішньо зміцнює його.

7 грудня 2022, 07:20 comments1042
Поділіться публікацією:

В уряді Польщі розкритикували своїх колег по Євросоюзу за бажання підтримувати діалог із російським президентом Путіним та намагатися підштовхнути Україну до переговорів з агресором. Кожна спроба провести переговори з президентом РФ Володимиром Путіним лише дає Кремлю додаткові козирі. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на заяву заступника глави МЗС Польщі Мартіна Пшидача, яке наводить "RMF FM".

Диктатор стає сильнішим: у Польщі критикують своїх партнерів в ЄС за бажання поговорити з Путіним

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Таким чином Захід демонструє слабкість. Тому, чим більше таких дзвінків, тим сильніше Путін почувається внутрішньо", — заявив Пшидач, мабуть, маючи на увазі постійні спроби президента Франції Еммануеля Макрона і канцлера Німеччини Олафа Шольца поговорити з Путіним, спробувати почути, що хоче Росія після всіх звірств в Україні.

У Польщі вважають, що в ситуації, що склалася, найбільш ефективною буде саме політика ізоляції російського диктатора. Польський дипломат критикує підтримку контактів та проведення переговорів його колег із Путіним.

"Через політику ізоляції Росії можна досягти бажаних цілей. І ми критично ставимося до всіх цих телефонних дзвінків, спроб переговорів, тому що це лише посилює Володимира Путіна", — наголосив заступник міністра.

Чиновник додав, доки західні лідери продовжують стукати у двері Путіна, намагаючись відновити діалог, почути його, у режиму з'являються додаткові стимули діяти ще жорсткіше, адже якщо Путіну дзвонять, намагаються його почути, зрозуміти, значить він усе робить правильно і продовжуватиме свою політику і далі.

Нагадаємо, раніше президент Франції Еммануель Макрон заявляв, що після розмови з Путіним у нього з'явилося відчуття, що російський президент дуже скривджений на Захід, бо вважає, що він хотів зникнення Росії з карти світу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чим жила Україна та світ минулого тижня: що сталося найзнаковіше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини