Головна Новини Світ Польща До польських фермерів приєднається ще одна група протестувальників
commentss НОВИНИ Всі новини

До польських фермерів приєднається ще одна група протестувальників

Польські перевізники збираються відновити свої протести та приєднатись до польських фермерів, щоб блокувати кордон України.

26 лютого 2024, 12:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польські перевізники, які припинили свої протести на українському кордоні 16 січня оголосили, що з 1 березня знову будуть блокувати кордон з Україною. Перевізники з Польщі скаржаться, що їх витісняють українські водії з ринку.

До польських фермерів приєднається ще одна група протестувальників

Черга автомобілів через протест поляків на кордоні. Фото з відкритих джерел

Польські перевізники скаржаться, що "немає ні законів, ні правил" після того, як вони припинили свої протести.

"Ми мали повідомлення від Міністерства інфраструктури, що буде представлений проєкт закону, який посилить перевірки українських перевізників, минули тижні, а проєкту закону немає", – говорить президент Асоціації транспорту та логістики Польщі Мацей Вронський.

Разом з тим, Вронський зазначив, що до протесту фермерів вже долучаються польські перевізники, однак поки що неофіційно. Сам Вронський заявив, що він виступає проти протестів та блокування доріг. 

Однак польські перевізники з кількох регіонів планують відновити демонстрацію 1 березня. Наразі обговорюється блокування доріг у напрямку Гребенне, Дорогуськ та Корчова. Розглядають також блокування під’їзду до пункту пропуску Медика.

Таким чином, з 1 березня блокування пунктів пропуску на українському кордоні може зрости через спільні зусилля польських фермерів та перевізників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що польські фермери вдались до нового цинічного вчинку на кордоні з Україною. Українські водії виявили, що поляки розсипали цвяхи та шурупи на дорозі.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі б’ють на сполох через новий законопроєкт про мобілізацію в Україні. За їх словами, він може розорити польських підприємців, особливо перевізників, які беруть на роботу українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини