Головна Новини Світ Польща До польського блокування українського кордону приєднуються фермери ще з 4 країн
commentss НОВИНИ Всі новини

До польського блокування українського кордону приєднуються фермери ще з 4 країн

Український кордон будуть блокувати не лише польські фермери, а й аграрії з інших країн Європи.

18 лютого 2024, 12:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польські фермери оголосили, що 18 лютого буде повністю заблокований рух для вантажних автомобілів в обох напрямках на пункті пропуску “Ягодин-Дорогуськ”. По польських фермерів приєднаються також фермери з Франції, Німеччини, Бельгії та Нідерландів.

До польського блокування українського кордону приєднуються фермери ще з 4 країн

Протест польських фермерів на українському кордоні. Фото з відкритих джерел

Державна митна служба України попередила, що польські фермери підготували масштабний страйк за участю фермерів з інших країн, який відбудеться на одному з пунктів пропуску між Україною та Польщею.

"18 лютого, очікується повне блокування руху для вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Для цього до польсько-українського кордону прямують фермери з Німеччини, Бельгії, Нідерландів та Франції, які мають намір взяти участь у масштабній акції протесту", — повідомили у ДМСУ.

Митна служба України закликає врахувати цю інформацію для планування виїзду та в’їзду в Україну, адже це може створити незручності при перетині кордону. Наразі на пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" черга на в'їзд складається з 550 транспортні засоби, тоді як в електронній черзі на виїзд зареєстровано 850 автомобілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі закликали пом'якшити заяви України щодо протестів польських фермерів та пригрозили вступом до ЄС. Крім того, член польського сейму розкритикував слова Садового про українське зерно заявивши, що український мер говорить "бандерівською мовою"

Також "Коментарі" писали, що українські перевізники приготували відповідь польським фермерам. Українці оголосили про блокування одного з пунктів пропуску для поляків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 лютого 2024, 13:09

Тільки так з юдейськими агробаригами і треба діяти. Жодних поступок тільки тиск. Їм дати палець вони обидві руки і ноги відкусять. Ще й виставляти рахунок за збитки і фіксувати відповідальних керівників з української сторони та й водіїв і потім просто їх ніде не обслуговувати. Діяти дзеркально. Індикатором тут події в Україні: вони просто поливають брудом і розпалюють максимально агресію українців проти європейських фермерів і перевізників. Для чого це? Просто обрізана ментальність така.


Новини