Головна Новини Світ Польща Дуда зробив нову заяву про Крим: що тепер заявив польський президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуда зробив нову заяву про Крим: що тепер заявив польський президент

Дуда вже не сумнівається, що Україна має повернути Крим та перемогти

3 лютого 2024, 16:05
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда зробив нову заяву після своїх висловлювань щодо деокупації Криму. Він запевнив, що підтримує Україну у загарбницькій війні, яку розв'язала Росія. Як передає портал "Коментарі", свою позицію Дуда озвучив у Twitter (X).

Дуда зробив нову заяву про Крим: що тепер заявив польський президент

Анджей Дуда. Фото: з відкритих джерел

"Мої дії та позиція щодо жорстокої агресії Росії проти України були і зрозумілі з першого дня: Росія порушує міжнародне право, є агресором та окупантом. Напад Росії на Україну та окупація міжнародно визнаних територій України, включаючи Крим, є злочином", — зазначив польський президент.

Анджей Дуда додав, що війна не може закінчитися перемогою Росії, а московський імперіалізм слід зупинити, перемогти та заблокувати на майбутнє.

"Україна має перемогти, тому що цю війну має виграти вільний світ. Ми всі стоїмо пліч-о-пліч за вільну, суверенну та незалежну Україну, проти агресії та жорстокого імперіалізму", — підкреслив Дуда.

Нагадаємо, раніше президент Польщі Анджей Дуда в інтерв'ю Kanal Zero поставив під сумнів повернення Криму під контроль Києва. У свою чергу, Посол України в Польщі Василь Зварич виступив із заявою про неодмінну деокупацію Криму після неоднозначних слів польського лідера. Слова польського лідера викликали жваву дискусію у мережі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — польські фермери з 9 лютого мають намір повернути блокаду кордону з Україною, а також доріг та автомагістралей в окремих воєводствах. Вони заявили, що незадоволені позицією свого уряду та Брюсселя щодо послаблень для експорту української агропродукції. Аналогічно обіцяють зробити і угорські фермери. Про що говорить те, що відбувається? Як вирішити проблему? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 лютого 2024, 16:35

Ну і друзі в Україні кожна година різні думки. Їм як і нашій корумпованій вишиваті і перевзуватись не треба в них на кожній нозі інша взувачка, просто повернись то однією стороною то іншою. В пОПі на банковій взагалі не тільки на ногах різне взуття, а і на руках теж різне взуття. 30 рублів покажи: "дай лапу" і вони вже знають, яку треба.


Новини