Головна Новини Світ Польща Дуда зробив нову заяву про напад Росії: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуда зробив нову заяву про напад Росії: про що йдеться

Президент Дуда зробив нову заяву про країну-агресора Росію

20 листопада 2023, 18:40
Поділіться публікацією:

Місцем, де на карту поставлено долю безпеки Польщі, є Україна. Саме тому, якщо Росію не перемогти, то вона нападе знову. Таку заяву зробив президент Польщі Анджей Дуда, повідомляє  Polska Agencja Prasowa.

Дуда зробив нову заяву про напад Росії: про що йдеться

Анджей Дуда (фото з відкритих джерел)

"Підтримка України очевидна. Я припускаю, що польська влада, незалежно від того, з якого політичного табору вона походить, продовжуватиме цю політику, реалізовану абсолютно в польських і європейських інтересах", — сказав польський президент.

Також журналісти видання запитали у політика, чи мають країни східного флангу НАТО збільшити підтримку України, аби країна продовжувала ефективно захищатися.

У відповідь Дуда заявив, що якщо РФ не буде переможена, то знову нападе.

"У нас немає сумнівів, що сьогодні Україна є місцем, де на карту поставлено долю нашої безпеки", — сказав він.

Окрім цього, президент Польщі розповів, що його країна відправила Україні понад 300 танків, понад 100 одиниць бронетехніки, сотні тисяч одиниць зброї та боєприпасів, а також незліченну кількість бронежилетів, касок, спорядження.

Нагадаємо, що "Коментарі" написали про те, що Дуда розповів, чи вдалося помиритися з Україною. Між Варшавою та Києвом не зупинявся діалог, є постійний контакт і немає жодного дипломатичного конфлікту, як кажуть у деяких ЗМІ.  Таку заяву в ефірі "Polsat News" зробив президент Польщі Анджей Дуда.

При цьому польський президент наголосив, що для нього інтереси поляків були і будуть на першому місці. Тому він завжди відверто говорить зі своїм народом, прямо повідомляючи про ті речі, що відбуваються. Наприклад, зазначив президент, він публічно оголосив про падіння української ракети в селі Пшеводув, "незважаючи на різний опір, зокрема з українського боку", тому що "поляки заслуговують на знати правду".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини