Головна Новини Світ Польща Генерал Польщі закликав мінувати польский кордон з Росією та Білоруссю
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Польщі закликав мінувати польский кордон з Росією та Білоруссю

Генерал Вальдемар Скшипчак заявив про необхідність зводити укріплення на кордоні з Росією та Білоруссю.

29 квітня 2024, 10:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командувач сухопутних військ Польщі 2006-2009 років генерал Вальдемар Скшипчак вважає, що військовий конфлікт між РФ та країнами НАТО малоймовірний, однак готуватись до нього потрібно вже сьогодні. Польський генерал пропонує зробити мінні поля та створити укріплення на кордоні з Росією та Білоруссю.

Генерал Польщі закликав мінувати польский кордон з Росією та Білоруссю

Польський генерал Вальдемар Скшипчак. Фото з відкритих джерел

В інтерв'ю Delfi Вальдемар Скшипчак закликав переймати досвід України та готуватись до можливих військових дій з боку Росії.

"Досвід війни в Україні показує, що знання про те, як будувати укріплення, оборонні позиції, мінні поля, щоб зупинити ворога, знову актуальні. Я вважаю, що польські та литовські кордони з Росією треба зміцнювати, розміщувати ешелоновані мінні поля вже зараз, у мирний час", — сказав генерал Польщі.

Вальдемар Скшипчак вказує, що потужні оборонні укріплення потрібно створювати сьогодні, щоб мати можливість уникнути війни з Росією.

"І ховати це не треба. І Лукашенко і Путін повинні знати, що, якщо вони вирішуватимуть розпочати війну, їхнім військам доведеться долати настільки укріплені райони, що це вимагатиме величезних жертв із боку їхніх військових", — додав Скшипчак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що польський уряд не може почати будівництво укріплень поблизу білоруського кордону. Причиною стали фермери, які не хочуть дозволяти будівництво на своїх землях.

Також "Коментарі" писали, що генерал Вальдемар Скшипчак закликав депортувати українських чоловіків з Польщі для війни в Україні. Польський генерал пояснює, що без проведення посиленої мобілізації Україна не зможе тримати оборону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини