Головна Новини Світ Польща Хлопець пограбував банк іграшковим пістолетом
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець пограбував банк іграшковим пістолетом

За допомогою іграшкового пістолета юнак зумів пограбувати банк у Польщі. Проте згодом його схопила поліція.

30 квітня 2024, 16:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

19-річний хлопець пограбував у польському місті Зомбки банк використавши для цього іграшковий пістолет, який мав імітувати вогнепальну зброю. Після кількох днів пошуків юнака арештувала поліція та відправила під арешт.

Хлопець пограбував банк іграшковим пістолетом

В Польщі хлопець пограбував банк іграшковою зброєю. Фото ілюстративне

17 квітня у місті Зомбки 19-річний юнак зайшов до банку з іграшковим пістолетом. Хлопець погрожував імітацією вогнепальної зброї касирці та вимагав у неї гроші. Працівниця на касі банку передала злочинцю 30 тис. злотих (близько 290 тис. гривень), який втік з місця події.

"Молодий чоловік, використовуючи предмет, схожий на вогнепальну зброю, вимагав від працівників віддати готівку. Одна з касирок дістала банкноти з сейфа та поклала їх на стіл. Зловмисник забрав гроші на суму майже 30 тис. злотих і втік із закладу", — йдеться в повідомленні поліції.

Польська поліція відреагувала на інцидент, встановила підозрюваного, а потім його затримала у сімейному будинку. На підставі зібраних доказів йому пред'явлено звинувачення у вчиненні грабежу з використанням небезпечного предмета.

Кримінальний кодекс передбачає покарання за вчинення такого злочину від 3 до 20 років позбавлення волі. Наразі затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тимчасового арешту на три місяці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про польського генерала, який закликав замінувати кордон з Росією та Білоруссю. За його словами, це дозволить запобігти війни проти РФ.

Також "Коментарі" писали про американську зірку, яку пограбували у Росії. За його словами, російський міліціонер пригрозив йому в'язницею та вимагав у нього грошей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини