Головна Новини Світ Польща Хотів убити дерев'яним колом: у Польщі заарештували чоловіка, який напав на українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотів убити дерев'яним колом: у Польщі заарештували чоловіка, який напав на українців

За словами агресивного поляка, у його колекції знаходиться близько 400 кіл, власноруч вирізаних з дерева

2 грудня 2022, 19:12 comments2187
Поділіться публікацією:

У польському Ченстохові затримали чоловіка, який ініціював суперечку в одній із місцевих шашличних. 33-річний хлопець, який перебував під сильним алкогольним сп'янінням, накинувся на компанію українців з образами та погрозами, він обіцяв убити їх вирізаним з дерева колом, яких, за його словами, у нього вже більше 400 штук.

Хотів убити дерев'яним колом: у Польщі заарештували чоловіка, який напав на українців

фото тематичне, з відкритих джерел

За даними місцевих ЗМІ, від нападів поляка постраждали не лише українці. Різного роду образ на тлі національної приналежності зазнав і громадянин Бангладеша – офіціант тієї самої шашличної. П'яний відвідувач називав його "негром" і всіляко жартував з нього через його колір шкіри.

На місце події було викликана поліція. Після прибуття правоохоронців цей офіціант вказав їм на чоловіка, який, як і раніше, продовжував поводитися неадекватно і агресивно щодо інших відвідувачів закладу. Правоохоронцям вдалося встановити особу хулігана – його звуть Марчін, тривалий час чоловік перебував на лікуванні у психіатричній лікарні, а кількома днями раніше його звідти випустили за умови, що той утримається від вживання алкоголю. Мабуть, вимога лікарів виявилася для Марчіна нездійсненною, адже в момент арешту в його крові було близько 3 проміле алкоголю.

Днями у справі 33-річного поляка відбулося слухання, суд задовольнив клопотання прокурора, обравши йому запобіжний захід у вигляді взяття під варту. На думку судді, чоловік дійсно несе небезпеку для навколишнього середовища і має бути ізольований.

Нагадаємо , раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українці-діти біженці незабаром зіграють головні ролі у польському документальному фільмі про життя переселенців. Ця ініціатива навіть отримала підтримку ЮНІСЕФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини