Головна Новини Світ Польща Леся, Стефан та Тарас: у Польщі розповіли про долю левенят, знайдених у валізі на одеському вокзалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Леся, Стефан та Тарас: у Польщі розповіли про долю левенят, знайдених у валізі на одеському вокзалі

Кошенят вдалося врятувати завдяки київській волонтерці Наталі Поповій

22 листопада 2022, 08:59 comments1283
Поділіться публікацією:

Історія про трьох левенят, знайдених у застебнутій валізі на залізничному вокзалі Одеси, сколихнула пів світу. Кошенята, яким на той момент було менше місяця, потребували цілодобової турботи матері та систематичного годування. Цього вони були позбавлені – їхнє дитинство, як і дитинство мільйонів українських дітей, забрала війна. Останнє було чути про долю маленьких кошенят те, що опіку над ними взяли волонтери. Як з'ясувалося, левенята потрапили до добрих рук – до рук Наталі Попової, керівниці фонду захисту дикої природи.

Леся, Стефан та Тарас: у Польщі розповіли про долю левенят, знайдених у валізі на одеському вокзалі

Леся, Стефан та Тарас, з відкритих джерел

Процес транспортування нехай навіть крихітних і беззахисних левенят, як з'ясувалося, це теж дуже кропітка і тривала процедура. Благо, у Наталії Попової та її команди виявилося не тільки добре серце, а й великий досвід у вирішенні подібних, нелегких завдань. Трьох кошенят успішно вдалося транспортувати до Польщі, до Познанського зоопарку, в якому їм змогли швидко надати всю необхідну допомогу – відгодувати та підлікувати.

Про нинішній стан трьох левенят дізналися журналісти відомого польського видання.

"Зараз левенята у стабільному стані. Вони постійно граються, намагаються один одного кусати і без перепочинків бігають туди-сюди. На даний момент кошенята знаходяться на карантині, після закінчення якого на них чекає нова, більш довга поїздка. Завдяки співпраці з IFAW, левенят заберуть в Міннесоту, в американський заповідник диких кішок, там вони зможуть почуватися комфортніше і безпечніше, тим більше, що польський клімат не зовсім підходить для таких видів кішок", — розповідає прес-секретар Познанського зоопарку Малгожата Ходила.

Варто зазначити, що у США левенята полетять справжніми українцями. Все завдяки іменам, які встигли дати їм волонтери під час транспортування з України до Польщі. Таким чином, незабаром американський заповідник поповниться левами на ім'я Леся, Тарас та Стефан.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що у Польщі відбувається виставка відомих українських художників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини