Головна Новини Світ Польща Меню польського пабу приголомшило клієнтів: піца «Українка» з «російським фаршем» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Меню польського пабу приголомшило клієнтів: піца «Українка» з «російським фаршем» (ФОТО)

Об'єктом бурхливих обговорень став скріншот із популярного додатку з доставки їжі, на якому було чітко видно, як один із пабів Вроцлава включив у своє меню нову піцу під назвою «Українка»

24 січня 2023, 15:35 comments2148
Поділіться публікацією:

Днями в одній з популярних соціальних мереж спалахнув справжній скандал, причиною якого стала публікація Юрія, який розповів усім учасникам групи одну неприємну новину. Пост був опублікований у спільноті "Всі Свої Вроцлав", в якій, як правило, українці діляться порадами, рецептами, просять та надають один одному всіляку допомогу та підтримку. Нещодавно користувач на ім'я Юрій розмістив скріншот із популярного додатку з доставки їжі, на якому було чітко видно, як один із найпопулярніших пабів Вроцлава включив у своє меню нову піцу під назвою "Українка".

Меню польського пабу приголомшило клієнтів: піца «Українка» з «російським фаршем» (ФОТО)

фото тематичне, з відкритих джерел

У цій ситуації, здавалося б, нічого такого і немає, особливо якщо враховувати те, як сильно Польща підтримує українців із самого початку російського вторгнення. Сильно здивувало автора публікації лише те, що одним із інгредієнтів піци "Українка" став "російський фарш".

"Народ. Хтось бере піцу в Манії Смаку на Рацлавицькій? Отака піца, "російський фарш" в "Українці". Це типу такий жарт? Тому що я якось не розумію жарту", — написав користувач, коментуючи прикріплений скріншот.

Меню польського пабу приголомшило клієнтів: піца «Українка» з «російським фаршем» (ФОТО) - фото 2

Ця новина дійсно викликає безліч питань. З одного боку, явно простежується бажання паба підтримати велику кількість українців у Польщі, проте склад нової страви був явно непродуманим з погляду маркетингу та моралі.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що з одного з міст Польщі було відправлено величезну кількість техніки та іншої гуманітарної допомоги до прифронтових міст України – Бахмута та Краматорська. Усі військовослужбовці свої "подарунки" вже отримали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Facebook
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

690

24 січня 2023, 17:00

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech

Миросав

24 січня 2023, 16:21

У поляків "ruske" означає з руської території, тобто теперішньої української, що входила до Речі Посполитої ( Стародавньої Київської Русі). А "moskiewskie або rosijskie" теперішня росія, але аж ніяк не Русь. Біда в тому що Петро І, привласнив назву Русь, і тепер цим козиряють московити.


Новини