Головна Новини Світ Польща Міноборони Польщі відреагувало на навчання "вагнерівців" з армією Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони Польщі відреагувало на навчання "вагнерівців" з армією Білорусі

У Міноборони запевняють, що незважаючи на прибуття "вагнерівців" до Білорусі, Польщі нічого не загрожує, адже кордон надійно укріплений.

20 липня 2023, 13:40 comments3493
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони Польщі після звісток про навчання "вагнерівців" та армії Білорусі на прикордонному полігоні зазначили, що уважно моніторять ситуацію і при цьому додали, що кордони країни у безпеці Польщі нічого не загрожує. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

Міноборони Польщі відреагувало на навчання "вагнерівців" з армією Білорусі

Польська армія. Фото з відкритих джерел

Відомство у коментарі наголосило, що стежить за ситуацією.

"Кордони Польщі в безпеці. Ми моніторимо ситуацію на нашому східному кордоні постійно, і ми готові до різних сценаріїв", – заявили в Міністерстві оборони Польщі.

Зазначимо, до Білорусі прибула вже 9-та колона ПВК "Вагнер", найманці якої переміщуються туди після договорняку між Пригожиним та Путіним за підсумками червневого заколоту вагнерівців. Про це повідомляє телеграм-канал "Беларускі Гаюн". Сам Пригожин виступив перед своїми найманцями у Білорусі. Розповідав про ганьбу, яку регулярна армія РФ переживає на фронті в Україні, заявив про небажання брати участь у цьому, анонсував відліт частини вагнерівців до Африки, а також перенаправлення частини на навчання білоруської армії. У свою чергу, ЗСУ зміцнюють українсько-білоруський кордон, готуючись до можливих провокацій вагнерівців. Що можна на даний момент, майже через місяць після бунту, сказати про ситуацію з пригожинською ПВК? Кому та які ризики зараз несуть вагнерівці? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — європейські депутати закликають Суд у Гаазі видати ордер на арешт найближчого союзника Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини