Головна Новини Світ Польща «Мирна» російська ракета, яка летить транзитом. Експерти жорстко критикують бездіяльність Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мирна» російська ракета, яка летить транзитом. Експерти жорстко критикують бездіяльність Польщі

Польща не збила російську ракету, яка залетіла на територію країни, оскільки вона не загрожувала нікому з поляків. Таку реакцію жорстко критикують українські експерти, і радять готуватися Польщі до нових викликів

25 березня 2024, 12:40
Поділіться публікацією:

Польща не збила російську ракету, яка 24 березня залетіла на її територію. Як відзначив міністр оборони Владислав Косіняк-Камиш ракету могли би збити, але вирішили пропустити, бо "якби були якісь ознаки того, що цей об’єкт прямує до якоїсь цілі, розташованої на території Польщі, він, очевидно, був би збитий".

«Мирна» російська ракета, яка летить транзитом. Експерти жорстко критикують бездіяльність Польщі

Російська ракета

"Міністр правий. Ну летить собі російська мирна ракета в мирних цілях — чого її збивати? Може вона досліджує викиди у повітрі або аналізує стан рільництва?"
— відзначив у Фейсбуці військовий Тарас Березовець.

Тобто, додає політолог Олег Саакян, оскільки ракета не загрожувала полякам, а лише пролетіла над їх територією, то причин її збивати не було.

"Нагадаю, українське зерно також не загрожує польським фермерам, бо не йде на польський ринок, а лише через Польщу далі. Польща — транзитна країна для російських ракет, але не українських товарів",
— підкресли у Фейсбуці експерт.

При цьому нардеп Олексій Гончаренко, відзначив, що реакція Польщі на російську ракету на своїй території, відверто дивує.

"Летить ракета, яка може десь впасти, когось вбити, але нічого страшного вона транзитом — це як? Що це за, вибачте, "терпіли"? І ще питання, а що у Польщі не стоїть на кордоні ПВО?"
- підкресли у Фейсбуці Гончаренко.

На його думку, побачивши таку реакцію російський диктатор Володимир Путін провокуватиме ще більше, бо значить "це можна" і йому за це нічого не буде.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у польському сеймі навіть натякнули, що російські ракети і далі залітатимуть на територію країни, адже в Україні відбувається війна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 березня 2024, 14:01

Як показав себе у світі корупційний нацистський схематоз паразитів - таке і відношення. Посіяний вишиватниками бандерівський врожай по всьому світу. Недокраїна Баг і Зло. По всьому світу демонструють однакове зневажливе відношення як і нацизм до свого населення.


Новини