Головна Новини Світ Польща Моравецький не бачить перспектив завершення війни в Україні цього року
commentss НОВИНИ Всі новини

Моравецький не бачить перспектив завершення війни в Україні цього року

Прем'єр Польщі Матеуш Моравецький вважає, що війна в Україні може тривати щонайменше кілька років.

14 квітня 2023, 15:02 comments3066
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький висловив думку, що повномасштабна війна в Україні може тривати кілька років. Як повідомляє видання "Коментарі", про це глава польського уряду заявив в інтерв'ю "NBC News".

Моравецький не бачить перспектив завершення війни в Україні цього року

Матеуш Моравецький. Фото: з відкритих джерел

"Ми не вираховуємо якусь точну дату, а просто спостерігаємо за тим, що відбувається на фронті, на полі бою. І відповідно ми намагаємося адаптуватися до ситуації, працювати через нашу дипломатію з нашими партнерами в Західній Європі, щоб підтримати Україну ", – зазначив Моравецький, коли його спитали про терміни тривалості війни в Україні.

На запитання журналістки, чи війна може тривати навіть кілька років, прем'єр-міністр відповів ствердно.

Моравецький також запевнив, що все ще довіряє американським спецслужбам, незважаючи на недавній витік секретних документів.

"Це прикро, але такі речі, на жаль, трапляються", – сказав голова польського уряду.

Прем'єр Польщі додав, що Варшава підтримує часті контакти зі спецслужбами США, а він двічі зустрічався з координатором цих служб, директором Національної розвідки Авріл Хейнс.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорять нові деталі зливу секретних документів США – до яких наслідків це призведе. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що розгорнута Кремлем кампанія зі знищення національної ідентичності українців стала посиленням ксенофобії щодо нацменшин усередині самої Росії. Чи може це послабити країну-агресора? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини