Головна Новини Світ Польща НАТО не реагуватиме на кожен незаконний перетин нашого кордону, - польський експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО не реагуватиме на кожен незаконний перетин нашого кордону, - польський експерт

Експерт вважає, що висловлювання деяких експертів гірші, ніж падіння ракет

16 листопада 2022, 18:01 comments1673
Поділіться публікацією:

"З одного боку – на нашу територію впали ракети, котрі вбили наших співвітчизників. З іншого боку – нас засипають новинами, здогадками і питаннями, що стосуються трагедії, це, як на мене, набагато страшніше за вибух, адже гірше безпідставної паніки немає нічого", — каже Мацей Мільчановський, експерт з безпеки Жешувського Університету.

НАТО не реагуватиме на кожен незаконний перетин нашого кордону, - польський експерт

фото тематичне, з відкритих джерел

Мільчановський називає безвідповідальними висловлювання людей, які називають вчорашню атаку по Польщі "свідомим ударом", "цілеспрямованою ракетною атакою" та "електролініях, які мали стати метою Росії". На його думку, подібні заголовки у ЗМІ та експертні заяви – це чистої води провокації, вони викликають набагато більше загрози та страху у суспільстві.

На запитання журналістів польської газети до Мільчановського, чи варто переживати щодо повторних атак по Польщі, експерт сказав, що нічого не можна виключати.

"Російська агресія щодо України – відкрита. Росіянам все одно, вони завдають величезної шкоди українському народові. Україна захищає себе всіма можливими способами, це правильно та нормально. Саме тому можливі інциденти, які згубно вплинуть і на нашу територію з огляду на те, як активно зараз бомбардують Західну Україну", — додав чоловік.

Мільчановський наголосив, що війна – це досить непередбачувана річ, ніхто не може знати, що буде завтра, тож варто бути готовими до всього.

Нагадаємо , раніше наше видання "Коментарі" повідомляло, що громадяни Польщі дуже обурені, як уряд прокоментував ракетний удар по Польщі. На їхню думку, влада надто пізно опублікувала офіційну заяву щодо трагедії, змусивши поляків сильно переживати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини