Головна Новини Світ Польща Ракетний удар по Польщі: чому уряд кілька годин мовчав про трагедію?
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Польщі: чому уряд кілька годин мовчав про трагедію?

Політики запевняють, що не давши моментальний коментар, влада вчинила правильно

16 листопада 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

"Інформацію краще надати пізніше, але перевірену", — каже заступник прес-секретаря політичної партії "ПіС".

Ракетний удар по Польщі: чому уряд кілька годин мовчав про трагедію?

Осколок з місця падіння ракети, з відкритих джерел

З висловлюванням співробітника прес-служби пропрезидентської партії згодні не всі, величезна кількість поляків була обурена, що першими про ракетний удар по Польщі написали американські ЗМІ. І тут йдеться зовсім не про те, хто винен у загибелі двох громадян сусідньої країни, а в тому, чому навіть за кілька годин після трагедії польський народ продовжував залишатися в невіданні, не знаючи, наскільки серйозна ситуація.

Перша заява уряду щодо вибуху ракети на польській території була зроблена лише за кілька годин після того, що сталося. Найгірше тут те, що в Мережі вже було безліч інформації про подію, закордонні та польські ЗМІ писали про кількох загиблих, прогнозували початок війни між НАТО і Росією, і навіть звинувачували треті країни в цій трагедії. Поляки, які свого часу забрали до домівок біженців, добре знають, як виглядає війна зсередини, як це жахливе слово може скалічити долі мільйонів сімей. Саме тому відсутність офіційних заяв з боку польської влади – це, на думку населення, безвідповідально та неправильно.

Один із перших розгорнутих коментарів було дано відомим польським політиком Міхалом Яхом. Чоловік наголосив на тому, що в такі моменти не варто розкидатися неперевіреними словами.

"Спочатку потрібно перевірити кожне слово, і лише потім інформувати про щось цілу країну. Те, що трапилося, це жахливо, проте ми з вами не маємо жодного права звинувачувати Україну, це повністю вина Путіна, який розпочав цю криваву війну", — наголосив Ях.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли про те, як президент Польщі відреагував на ракетний обстріл своєї держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини