Головна Новини Світ Польща Названо цинічну причину, чому поляки піднімають винищувачі, але не збивають російські ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо цинічну причину, чому поляки піднімають винищувачі, але не збивають російські ракети

Поляки піднімають свою авіацію, щоб просто подивитися, як росіяни знищують Україну

4 вересня 2024, 11:35
Поділіться публікацією:

За інформацією оперативного командування Збройних Сил Польщі, повітряна оборона країни через російську атаку на Україну мала "дуже напружену ніч". Там відзначили, що вони проводили активну спостережувану діяльність.

Названо цинічну причину, чому поляки піднімають винищувачі, але не збивають російські ракети

Польський винищувач

"Єдина причина, по якій поляки піднімають літаки — це бажання подивитись. Їм дуже подобається дивитись, як росіяни бомблять нас. Військовий вуаєризм, бл*ть", — відзначив політолог Віктор Андрусів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ніч на 4 вересня терористична Росія здійснила чергову комбіновану атаку по Україні з використанням дронів та ракет. В результаті атаки значно постраждав Львів. Відомо, що польські війська відреагували на небезпеку та здійснили моніторинг за рухом ракет та безпілотників РФ попередивши, що в південно-східній частині країни можливий підвищений рівень шуму через польоти польських та союзницьких винищувачів.

При цьому в Оперативне командування Збройних Сил Польщі заявили, що мали ще одну дуже напружену ніч для всієї системи протиповітряної оборони Польщі через спостережувану активність дальньої авіації Російської Федерації, яка завдає ударів по об’єктах, розташованих, зокрема, на західній території України.

Окрім того, відомо, що російські терористичні війська вранці 4 вересня завдали чергової атаки по Україні. Серед цілей загарбників був Львів, де зафіксовані прильоти в історичній частині міста. Відомо, що ворожа ракета потрапила в житловий будинок. Є загиблі, серед них і дівчина, якій було лише 9 років. Також міський голова Андрій Садовий повідомив, що 5 львів’ян знаходяться у лікарні в важкому стані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини