Головна Новини Світ Польща Обкладинка в газеті в обмін на допомогу українцям: у Польщі анонсували ще одну акцію на підтримку українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Обкладинка в газеті в обмін на допомогу українцям: у Польщі анонсували ще одну акцію на підтримку українців

Газета "Виборча" направляє в Україну вже п'ятий гуманітарний конвой.

20 січня 2023, 10:05
Поділіться публікацією:

У Польщі, країні, котра однією з перших стала на бік України у її війні за незалежність, запустили чергову акцію на підтримку українських біженців. На цей раз ініціаторами незвичайного проекту стало керівництво провідної газети Польщі – видання "Виборча". Так, редакція готова пожертвувати перші сторінки у всіх своїх регіональних газетах (таких більше ніж 15), продавши їх на Благодійному аукціоні "Великий Оркестр Різдва".

Обкладинка в газеті в обмін на допомогу українцям: у Польщі анонсували ще одну акцію на підтримку українців

Мер Жешува, з відкритих джерел

"Щороку "Gazeta Wyborcza" бере участь у Благодійному аукціоні "ВОР". Цього року ми вирішили присвятити свою участь українським біженцям: наше видання жертвує перші сторінки наших регіональних газет для тих, хто хотів би розмістити на них якусь рекламну інформацію чи фотографію. Ми раді, що нашу ініціативу підтримав мер Жешува Конрад Фійолек. Раді відзначити, що раніше Президентом України Володимиром Зеленським було надано звання місту Жешув – "місто-рятівник", за підтримку та допомогу переселенцям", — сказано в заяві газети.

Відомо, що всі виручені від продажу "газетних місць" в аукціоні гроші будуть спрямовані на підтримку не лише біженців, а й українців, які залишилися вдома. Газета "Виборча", до речі, вже відправила в Україну п'ять гуманітарних конвоїв, і, як можна зазначити, не збирається на цій цифрі зупинятися.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що у Брюсселі вчора відбувся з'їзд членів Військового комітету НАТО. Генерали відкрито підтримали Україну, закликавши владу забути про політику і надати нарешті українській армії танки, яких вона так потребує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини