Головна Новини Світ Польща Одна з найбільших компаній Польщі продовжить фінансувати Росію та розпочату нею війну: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна з найбільших компаній Польщі продовжить фінансувати Росію та розпочату нею війну: деталі

Відомо, що польська компанія продовжує працювати з Росією, навіть незважаючи на заборону Європейського парламенту

2 січня 2023, 20:11 comments1199
Поділіться публікацією:

Найбільша нафтопереробна компанія Польщі й надалі здійснюватиме імпорт нафти з Росії, продовжуючи таким чином фінансувати криваву війну, розпочату Путіним та його соратниками. Подібна поведінка керівництва Orlen , йдеться у повідомленні польських ЗМІ, може суттєво підірвати авторитет прем'єр-міністра Матеуша Моравецького, який пообіцяв подбати про виконання вказівок ЄС після введення ембарго на російську нафту. Тоді в Європейському парламенті заявили, що накладання вето на імпорт нафти мало б суттєво ускладнити фінансування "путінської військової машини".

Одна з найбільших компаній Польщі продовжить фінансувати Росію та розпочату нею війну: деталі

фото тематичне, з відкритих джерел

Тут варто зазначити, що Orlen є майже єдиною компанією, яка відмовилася від розпоряджень та вказівок влади. З початку військового конфлікту в Україні, Польща, як і інші європейські країни, активно "закручує гайки" Росії в питанні отримання доходу від західних держав. Незважаючи на це, знаходяться фірми, які всупереч урядовим наказам продовжують вести власну політику.

Наразі невідомо, чи влада Польщі вживатиме яких-небудь дій щодо компанії Orlen . Ясно одне, що Захід, як і, зважаючи на все, Україна, обурені тим, що найбільша нафтопереробна компанія Польщі прийняла рішення продовжити працювати з Росією, фінансуючи таким чином криваву війну Путіна.

Нагадаємо , що раніше наше видання повідомляло, що однією з найпопулярніших і найпопулярніших новин у Польщі, був визнаний інформаційний матеріал про українську дитину, яку систематично били в дитячому садочку. Ця історія стала найбільш публікованою у засобах масової інформації. На даний момент дитина перебуватиме в безпеці, її перевели до іншого навчального закладу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини