Головна Новини Світ Польща Побиття української дитини в садочку: у Польщі визначено найпопулярнішу новину
commentss НОВИНИ Всі новини

Побиття української дитини в садочку: у Польщі визначено найпопулярнішу новину

Анна почала підозрювати недобре після того, як син почав влаштовувати істерики вранці, щоб не йти в садок

2 січня 2023, 17:02 comments5784
Поділіться публікацією:

Рік, що минає, безумовно увійде у світову історію, як рік, в якому Росія розпочала жорстоку і криваву війну в Україні. Сотні тисяч новин були опубліковані в різних авторитетних ЗМІ, всі вони тим, чи іншим чином пов'язані з біженцями, гуманітарною допомогою для України та загибеллю десятків тисяч військовослужбовців.

Побиття української дитини в садочку: у Польщі визначено найпопулярнішу новину

фото тематичне, з відкритих джерел

Нещодавно одне з авторитетних видань Польщі — Wyborcza.Pl, опублікувало на своєму офіційному Інтернет-ресурсі перелік матеріалів, які виявилися найбільш читаними у 2022 році. Так, сказано в повідомленні, одним із найпопулярніших у минулому році матеріалів, стала новина про побиття української дитини в одному з дитячих садків Вроцлава.

"Він із веселої дитини перетворився на замкнуту та полохливу", — розповідає мати дитини Ганна, яка приїхала до Польщі з України.

Журналістам Wyborcza.pl жінка розповіла, як її сина неодноразово били, ображали та принижували польські діти, а вихователі практично ніяк на це не реагували.

"Спочатку він став замкнутим. Почав влаштовувати істерики вранці, не хотів іти в садок. Я не розуміла, що відбувається. Пізніше син почав приходити додому в синцях, у нього почалися блювання через стреси та хвилювання", — додає Ганна.

Якось, за словами матері, хлопчикові взагалі сказали, що він народився дарма. Ганна стверджує, що, почавши розбиратися в цьому конфлікті, вона не знайшла підтримки ні з боку вихователів, ні з боку адміністрації садочка. Судячи з усього, дитині просто не пощастило потрапити до "колективу", в якому процвітає расизм і вседозволеність.

У результаті мама дитини ухвалила рішення поміняти садок, щоб уберегти сина від подальших нападок з боку однолітків.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, як звичайна польська родина евакуювала з України понад 8 тисяч біженців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини