Головна Новини Світ Польща Парашют не відкрився: польський поліцейський упав з висоти чотирьох кілометрів
commentss НОВИНИ Всі новини

Парашют не відкрився: польський поліцейський упав з висоти чотирьох кілометрів

Чоловік пробув у лікарні близько восьми тижнів

30 листопада 2022, 11:07 comments4037
Поділіться публікацією:

У польському місті Лодзь сталося справжнє диво – лікарям вдалося витягнути "з того світу" поліцейського, у якого під час стрибка не відкрився парашут. Петро Чубак, саме так звати потерпілого, впав з висоти чотирьох тисяч метрів. За кількістю та назвами його травм, жартують лікарі, можна було б вивчати медичну енциклопедію, проте вищі сили, напевно, приготували для чоловіка інший кінець, "дозволивши йому пережити те, чого він не мав права пережити".

Парашют не відкрився: польський поліцейський упав з висоти чотирьох кілометрів

Петр Чубак, з відкритих джерел

Нещасний випадок стався у населеному пункті Коперник, саме звідти Чубака привезли до лікарні Лодзі. Лікарі, які приймали хворого, були шоковані тим, що його змогли доставити до них ще живим. На консиліумі лікарів було вирішено негайно ввести пацієнта в медикаментозну кому, адже тільки так можна було підтримувати життєздатність організму чоловіка та паралельно проводити різноманітні дослідження пошкоджених органів та різні аналізи.

Після кількох місяців лікування Чубак прийшов до свідомості, зміг розмовляти та ходити. Ця чудо-історія не могла не привернути увагу преси. Виданню Wyborcza Чубак розповів, що зараз його в місті називають "робокопом", на честь головного героя однойменного фільму, який також, як і він, був "незламним".

"Я понад 20 років професійно займаюся стрибками з парашутом. На цей раз це був колективний стрибок. Пам'ятаю, що ми мали зробити в повітрі фігуру з ромба, проте в одного з учасників – хлопця з Румунії, не вчасно розкрився парашут, у якому ми обоє й заплуталися. Хлопець, на жаль, помер на місці. Я ж дивом вижив. Очевидці мені розповідали, що навіть упавши на землю, я продовжував бути свідомим, це неймовірно", – розповідає Чубак.

Наприкінці поліцейський зізнався, що це був його останній стрибок, адже ще одного шансу на життя він може й не отримати.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що вбивці головного комуніста ПАР не схвалили депортацію до Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини