Головна Новини Світ Польща Польща на межі виходу з Євросоюзу: журналіст розповів, що відбувається в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща на межі виходу з Євросоюзу: журналіст розповів, що відбувається в країні

В партії "Право та справедливість" хочуть дочекатись перемоги Дональда Трампа на президентських виборах в США

1 жовтня 2023, 19:20 comments4715
Поділіться публікацією:

15 жовтня парламентські вибори, що відбудуться в Польщі, визначать членство країни в ЄС. Про це заявив журналіст Мирослав Чех в ефірі телеканалу "Еспресо".

Польща на межі виходу з Євросоюзу: журналіст розповів, що відбувається в країні

Вибори у Польщі (фото з відкритих джерел)

За його словами, партія "Право та справедливість", що вже вісім років при владі країні, досить часто конфліктує з Європейським союзом.

"Дуже багатьох поляків дістала політика партії "Право та справедливість". Ця партія вже понад 8 років при владі й полякам вже хочеться чогось іншого. В "Право та справедливість" дуже сильно перегнули палку з пропагандою, а також кількість скандалів, повʼязаних з цією партією, дуже  вплинуло на позицію людей", — розповів Чех.

На його думку, більшість людей у Польщі розуміють, як парламентські вибори можуть вплинути на майбутнє їхньої країни.

"Люди, які прийшли на Марш мільйона сердець, розуміють, що Польща знаходиться за крок від виходу з Європейського Союзу. Адже партія "Право та справедливість" обрали шлях конфронтації з ЄС. Також вони мають дуже жорстку антинімецьку політику. А ще не є таємницею, що в партії "Право та справедливість" хочуть дочекатись перемоги Дональда Трампа на президентських виборах в США. Таким чином вони чекають на зміну зовнішньої політики США, а відповідно й самої Європи. Саме тому більшість людей у Польщі вважають, що ставкою на виборах в їх країні є членство Польщі країни в ЄС", — додав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Польща в три рази збільшила закупівлю одного російського товаруЗгідно з показниками статистичного управління у липні Польща збільшила закупівлю добрив у Росії у 3,3 раза. Російські добрива посідають другу позицію на польському ринку і поступаються лише аналогічній продукції з Німеччини.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

1 жовтня 2023, 19:18

Офис президента, кабмин, депутаты должны активнее работать над решением проблемных вопросов, Нужно привлекать кадры дееспособные, а не проседающие на стульях. Пассивных и неспособных нужно изгонять из власти, иначе будут проблемы серьезнее.


Новини