Головна Новини Світ Польща Польща намагається переконати Україну взяти на себе провину за трагедію у Пшеводові, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща намагається переконати Україну взяти на себе провину за трагедію у Пшеводові, - ЗМІ

Україна візьме участь у розслідуванні падіння ракет у Польщі

17 листопада 2022, 14:44 comments7335
Поділіться публікацією:

Під час секретного засідання Ради національної безпеки президент Польщі Анджей Дуда пообіцяв поговорити із главою української держави Володимиром Зеленським щодо нещодавньої трагедії у Пшеводові. Про це посилаючись на власні джерела, пише видання Wyborcza.

Польща намагається переконати Україну взяти на себе провину за трагедію у Пшеводові, - ЗМІ

фото тематичне, з відкритих джерел

Варто зазначити, що Україна продовжує займати раніше оголошену позицію, звинувачуючи Росію в запуску ракет по території Польщі.

Політики з правлячої партії "Право і справедливість" і чути не хочуть про зіткнення між Києвом і Варшавою. Проте неофіційно багато членів президентської партії та опозиції дещо здивовані позицією України.

"Упертість з боку України та заперечення очевидного виглядає досить дивно", — каже один із польських міністрів, передає видання Wyborcza.

Варто зазначити, що голова партії "Право і справедливість" сьогодні вранці офіційно заявив, що Польща задовольнить вимоги України, допустивши їхніх експертів на огляд місця трагедії. Глава BBN , у свою чергу, дещо по-іншому прокоментував цю новину. Він зазначив, що президент Анджей Дуда справді не бачить жодних перешкод у підключенні до розслідування української сторони, проте перед цим необхідно буде укласти спеціальні домовленості, провести низку так званих "союзних процедур".

Тут також варто додати, що остаточне рішення щодо участі українських експертів у розслідуванні прийматимуть слідчі.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, що Анджей Дуда відвідає сьогодні населений пункт, де внаслідок розриву ракети загинули двоє людей. Президент візьме участь у похороні, яким, до речі, було надано статус державної церемонії поховання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 листопада 2022, 15:19

Корумповані ніколи не зізнавались. Православне корумповане Зло робтить шкоду, піариться на ній, а відповідальність перекладає на інших. У Буратіно від брехні ніс ріс, а у карликоворосіян - бороди. Тепер світ знає як відбуваються не спровоковані напади на розкрадачів своєї країни і сварливих екстремістів. Допомогли постраждалим - отримуйте подяку!!!


Новини