Головна Новини Світ Польща Президент Польщі відвідає похорон чоловіків, які загинули від розриву ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Польщі відвідає похорон чоловіків, які загинули від розриву ракети

Відомо, що сім'ям загиблих уже виплатили одноразову матеріальну допомогу

17 листопада 2022, 13:02
Поділіться публікацією:

Похорон загиблих під час розриву ракети в Польщі матиме державний характер. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, посилаючись на прес-службу президента, зазначаючи, що глава держави особисто відвідає Пшеводов, щоб проводити трагічно загиблих чоловіків в останню путь.

Президент Польщі відвідає похорон чоловіків, які загинули від розриву ракети

Анджей Дуда, з відкритих джерел

За наявними даними, пропозиція надати процедурі поховання державного характеру надійшла від Канцелярії прем'єр-міністра Польщі. Сім'ї загиблих позитивно сприйняли цю ідею та погодилися на приїзд Анджея Дуди.

На сьогодні деталі поховання невідомі, як і дата з часом похорону. Відомо, що це пов'язують із тривалою процедурою проведення судової експертизи тіл загиблих. Чоловіки, які трагічно померли, досі перебувають у Люблінському медичному університеті, там повинні будуть встановити точну причину смерті.

Як повідомляє видання Wyborcza, із сім'ями загиблих також зв'язалися представники голови Люблінського воєводства, які запропонували їм усіляку допомогу та підтримку. Відомо, що постраждалі сторони вже отримали солідну одноразову виплату від уряду. Крім цього, уточнюють ЗМІ, у майбутньому члени сімей загиблих чоловіків отримуватимуть щомісячні пенсії.

Незважаючи на те, що точної дати похорону не вказують, відомо, що сьогодні у другій половині дня до села Пшеводів приїде президент Дуда. Цю поїздку він вирішив поєднати з робочим візитом до Жешува, який знаходиться за 200 кілометрів від населеного пункту, де сталася трагедія.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що польський експерт з безпеки зазначив, що НАТО не зможе і не буде реагувати на кожний незаконний перетин кордону з Польщею. Про це він заявив після трагічної смерті чоловіків у Пшеводові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини