Головна Новини Світ Польща Польща закриває пропускний пункт на кордоні з Білоруссю: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща закриває пропускний пункт на кордоні з Білоруссю: у чому причина

У Польщі вважають, що від Білорусі через її тісні зв'язки з Росією може виходити загроза

9 лютого 2023, 13:04 comments2944
Поділіться публікацією:

З 10 лютого Польща закриває прикордонний перехід із Білоруссю "Бобрівники — Берестовиця". Таке рішення було ухвалено з метою безпеки. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Twitter глави МВС Польщі Маріуша Камінського.

Польща закриває пропускний пункт на кордоні з Білоруссю: у чому причина

Кордон Польщі та Білорусі. Фото: з відкритих джерел

"Через важливі інтереси державної безпеки я вирішив призупинити до подальшого повідомлення з 10 лютого цього року, починаючи з 12:00 рух на польсько-білоруському прикордонному переході в Бобровниках", — написав чиновник.

Як повідомлялося раніше, Польща повністю завершила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден у промові "Про стан держави" назвав війну Росії в Україні найбільшим тестом для світу, і запевнив, що Штати підтримуватимуть українців стільки, скільки буде потрібно. Про що свідчать ці акценти? Чи можна очікувати посилення підтримки для України та тиску – на РФ? Які меседжі надіслані Кремлю зокрема і російським елітам – загалом? Які висновки вони можуть (мають) зробити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України продовжує європейське турне. Він уже побував у Великій Британії, погодивши постачання далекобійної зброї, а також у Парижі, де зустрівся з президентом Франції Емманюелем Макроном та німецьким канцлером Олафом Шольцем. На черзі – Брюссель, де відбудеться саміт ЄС. Які проміжні підсумки цієї поїздки слід зазначити? Які очікування від євротурне Зеленського загалом? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини