Головна Новини Світ Польща Польща жорстко відреагувала на антиукраїнські висловлювання британського музиканта: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща жорстко відреагувала на антиукраїнські висловлювання британського музиканта: подробиці

Британський музикант закликає країни Заходу припинити допомагати Україні

8 листопада 2022, 16:25
Поділіться публікацією:

"Нинішня влада Сполучених Штатів жертвує життям мешканців Європи, щоб здійснити свою мрію про світове панування", — пише відомий британський музикант Роджер Уотерс, звинувачуючи саме США у російсько-українській війні.

Польща жорстко відреагувала на антиукраїнські висловлювання британського музиканта: подробиці

Роджер Уотерс, з відкритих джерел

Цей вислів став для чоловіка фатальним, європейські країни не оцінили його антиукраїнських висловлювань, почавши активно скасовувати концерти шоумена у своїх містах. Однією з перших країн, що відреагувала на провокаційні публікації Уотерса, стала Польща. Уряд сусідньої країни вже скасував запланований концерт рок-музиканта у Кракові. Про це повідомляє краківське регіональне представництво інтернет-видання WYBORCZA.

Саме після того, як концерти Уотерса, заплановані на 2023 рік, були скасовані у Польщі, музикант почав активно публікувати на своїй сторінці у Fakebook різноманітні провокаційні публікації.

Протягом тривалого часу рок-музикант не соромився у висловлюваннях. Чоловік вимагав він влади країн Заходу припинити допомагати Україні, негайно припинити постачати туди зброю, а також офіційно визнати Україну країною, захопленою нацистами.

"Я недостатньо протистояв хуліганам із польського уряду. Вони скасували мій концерт. Це сталося через написані мною відкриті листи урядам України, Росії та країн Європи. Я не збираюся вибачатися за свої слова, я завжди був прихильником миру та правди", — нещодавно написав чоловік у себе на сторінці у соціальній мережі.

Уотерс також звинувачує польську владу в тому, що вона скасувала його концерт, не запитавши громадян, чи хочуть вони його бачити в Кракові, чи ні.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, що влада Польщі має намір звести 3-метрову огорожу на кордоні з Калінінградською областю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини