Головна Новини Світ Польща Польська організація вирушить до України на пошуки поранених тварин: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Польська організація вирушить до України на пошуки поранених тварин: деталі

Відомо, що ця організація займається порятунком не лише домашніх, а й диких тварин.

10 січня 2023, 12:05
Поділіться публікацією:

Wrocław Ekostraż – відоме на всю Польщу суспільство захисту тварин знову входить у боротьбу з наслідками російської агресії. Волонтери організації мають намір вирушити в Україну, щоб зібрати всіх поранених тварин, які постраждали від ворожих бомбардувань. За наявними даними, учасники ініціативи планують проїхати до 800 км Україною, відвідавши найвіддаленіші населені пункти, у тому числі й ті, що знаходяться в безпосередній близькості до лінії фронту. Про це повідомляє видання Wyborcza.

Польська організація вирушить до України на пошуки поранених тварин: деталі

фото тематичне, з відкритих джерел

У цьому контексті варто зазначити, що Wrocław Ekostraż відреагувала на російське вторгнення майже миттєво, адже майже одразу – 2 березня, її волонтери вирушили в Україну за першою партією поранених та хворих тварин. Всі вони, до речі, після лікування, різних операцій та реабілітації залишилися жити у спеціальних комфортних притулках, багатьох із них забрали поляки до себе до хати.

"Ми позиціонуємо себе як тих, хто допомагає і рятує тварин. Наша організація не має морального права відмовити у допомозі лише через те, що конкретна тварина не з Польщі. Ми впевнені, що страждання людей та тварин не знають кордонів, вони не мають національності", — сказано в офіційній заяві Wrocław Ekostraż.

Насамкінець варто додати, що востаннє, коли члени Wrocław Ekostraż були в Україні, вони привезли звідти не лише "домашніх улюбленців" у загальноприйнятому розумінні цього терміну, а й лисиць, їжаків, кроликів та інших диких тварин.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що Польща готова до передачі всіх своїх танків Україні. Наразі до коаліції приєдналася Фінляндія та Данія. Остаточне рішення має бути прийняте Німеччиною, яка, як і раніше, ніяк не коментує свою роль у цій ініціативі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини