Головна Новини Світ Польща Польська спортсменка не залишає спроб допомогти Україні: тенісистка продовжує нагадувати світові про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Польська спортсменка не залишає спроб допомогти Україні: тенісистка продовжує нагадувати світові про війну

Тенісистка часто проводить дружні змагання та благодійні заходи на підтримку України

10 січня 2023, 14:52
Поділіться публікацією:

Іга Свєнтек, всесвітньо відома тенісистка з Польщі, продовжує підтримувати Україну в такий нелегкий для неї час. З кожним місяцем допомога спортсменки стає дедалі суттєвішою. Наразі польська знаменитість продає речі, каски та інші особисті речі, пов'язані з професією, на аукціонах. Виручені гроші Іга передає на благодійність, зокрема, йдеться у повідомленні, наразі її увага сконцентрована на дітях, які разом зі своїми батьками були змушені тікати з України, рятуючись від ворожих бомб та ракет.

Польська спортсменка не залишає спроб допомогти Україні: тенісистка продовжує нагадувати світові про війну

Іга Святек, з відкритих джерел


На превеликий жаль, для багатьох "лідерів думок" війна в Україні перетворилася на буденність, багатьох уже не здивуєш щоденними обстрілами українських міст та мирного населення. Це, проте, про більшість, але не про Ігу Свєнтек. Дівчина часто нагадує світові про жахіття російської агресії, присвячує свої перемоги Україні, організовує зустрічі з українськими колегами та бере участь у благодійних акціях.


Минулого літа, наприклад, Іга організувала зустріч, присвячену збору коштів для України. Захід, до речі, відвідала легенда українського футболу Андрій Шевченко. Наприкінці серпня польська спортсменка взагалі шокувала публічність своєю підтримкою України – тенісистка стала одним із ініціаторів благодійної програми-гри у Нью-Йорку, яка також була присвячена збиранню грошей та іншій не матеріальній допомозі для України.


Не забуває Іга нагадувати про війну у центрі Європи і в себе на Батьківщині. Вона часто організовує змагання та дружні ігри у різних містах Польщі. Останній такий захід відбувся у Кракові. Під час своїх публічних проявів, до речі, Іга завжди одягає кашкет, проколотий стрічкою української символіки.


Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що польська організація із захисту тварин відправить своїх волонтерів до України — там вони займуться пошуком поранених тварин та їх транспортуванням до Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини