Головна Новини Світ Польща Польські фермери почали боротьбу з нелегалами-мусульманами: розкидали свинячий гній на кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Польські фермери почали боротьбу з нелегалами-мусульманами: розкидали свинячий гній на кордоні

Фермери з Польщі прийшли на допомогу прикордонникам та розкидали гній для захисту країни від нелегальних мігрантів.

18 червня 2024, 20:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В останні кілька місяців кордон Польщі активно почали перетинати нелегали, яким у цьому допомагають білоруські правоохоронці. Уряд країни оголосив про створення буферної зони на кордоні з Білоруссю, для боротьби з нелегальною міграцією. До цього долучились польські фермери, які вирішили провести акцію, присвячену для захисту кордону.

Польські фермери почали боротьбу з нелегалами-мусульманами: розкидали свинячий гній на кордоні

Польські фермери розкидають гній на кордоні. Фото з відкритих джерел

Польські фермери оголосили проведення акції з розкидання гною на лінії вздовж кордону з Білоруссю. За їх словами фермери не лише можуть нагодувати, але й захистять країну від мігрантів.

"Сьогодні ми починаємо поливати прикордонну смугу на польсько-білоруському кордоні. Ми покажемо, що ми солідарні з польськими силовими службами, ми покажемо тим, хто має владу, як захищати нашу територію", – сказав один з протестувальників.

Фермери вирішили використати для своєї акції свинячий гній, який, як вони сподіваються, зможе зупинити мусульманських нелегалів.

"Сподіваємося, що якщо ми будемо розливати свинячий гній, то нелегальні мігранти не будуть перетинати цю смугу, тому що вони будуть йти за своїми переконаннями, своєю вірою", – говорить інший фермер.

На оприлюдненому записі також видно момент розкидання гною біля кордону з Білоруссю.

Щодня польсько-білоруський кордон намагається перетнути близько 200 осіб. Польські прикордонники постійно повідомляють про агресивну поведінку мігрантів, які кидають у них каміння та палиці. Нещодавно один із нелегальних мігрантів поранив польського військового під час спроби перетнути кордон. Через кілька днів прикордонник помер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Польщі Анджей Дуда назвав білоруського диктатора Олександра Лукашенка маріонеткою Путіна, який не лише надав свою територію для нападу Росії на Україну, але й ініціював серію гібридних атак на Польщу та країни балійського регіону.

Також "Коментарі" писали про те, що Польща оголосила про створення буферної зони з Білоруссю через наплив нелегальних мігрантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини