Головна Новини Світ Польща Польський Гданськ здивував щедрістю: до Львова, Харкова та Херсона вирушили різдвяні подарунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Польський Гданськ здивував щедрістю: до Львова, Харкова та Херсона вирушили різдвяні подарунки

Відомо, що за відправкою гуманітарного конвою стоїть адміністрація міста в особі мера Гданська – Олександри Дулькевич

23 грудня 2022, 18:26
Поділіться публікацією:

Польща вкотре відправила в Україну гуманітарний конвой, цього разу допомогу було зібрано Гданськом. За наявними даними, серед вантажу, відправленого до трьох українських міст, було близько 19 електрогенераторів та 8 обігрівальних наметів. У Польщі сподіваються, що ці пристосування хоч якось допоможуть українцям пережити холодну зиму. Про це повідомляє інформаційне агентство Wyborcza.

Польський Гданськ здивував щедрістю: до Львова, Харкова та Херсона вирушили різдвяні подарунки

процес відправки гумдопомоги, з відкритих джерел

Відомо, що генератори буде відправлено до Львова. Обігрівальні намети, у свою чергу, у Гданську вирішили передати жителям Херсона та Харкова, оскільки саме в цих містах, через відсутність світла та обігріву, найважче буде пережити зиму.

"Ми раді, що ми маємо можливість та бажання поділитися з Україною чимось добрим. Перед Різдвом все набуває нового змісту, інших цінностей та цілей. Для нас приємно дати те, що потрібно іншим – світло, тепло, електрику", — каже мер Гданська Олександра Дулькевич.

Варто додати, що Дулькевич наразі очолює робочу групу під назвою "Україна". У рамках засідань Комітету регіонів Євросоюзу жінка неодноразово виступала із закликом не забувати про проблеми українців, продовжувати підтримувати Україну не лише словом, а й ділом. Зокрема, керівниця Гданська просила про придбання максимально можливої кількості генераторів та про відправлення їх до найбільш уразливих міст України.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що невідомі на центральній площі Глівіце підвісили опудало Путіна на дулі танка-пам'ятника. Це вже другий інцидент, коли подібним, хуліганським чином поляки висловлюють свою ненависть щодо путінського режиму та тих, хто його підтримує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4144

23 грудня 2022, 22:46

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини