Головна Новини Світ Польща Жителі польського міста підвісили «Путіна» на дулі танка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі польського міста підвісили «Путіна» на дулі танка (ФОТО)

Раніше на будівлі гіпермаркету "Ашан", що продовжує працювати в РФ, розмістили напис: "Російські рублі дорожчі за війну".

23 грудня 2022, 17:24
Поділіться публікацією:

Мережею активно почали розповсюджуватися фотографії опудала Володимира Путіна, підвішеного на дулі танка у центрі польського міста Глівіце. На нову деталь, що з'явилася на танку-пам'ятнику, звернули увагу місцеві жителі, які їхали в цей час на роботу. Виходячи з фотографій, які з'явилися у розпорядженні видання Wyborcza.pl, опудало представляє собою форму людського тіла, у якого на голові приклеєна фотографія президента країни-агресора Володимира Путіна.

Жителі польського міста підвісили «Путіна» на дулі танка (ФОТО)

фото манекена, з відкритих джерел

Опудало одягнене в костюм-трійку, на ньому була біла сорочка, чорний піджак та штани. Ця експозиція дуже привернула увагу перехожих, за словами очевидців, майже всі вони фотографували на телефони манекен Путіна, поки той не зник. Вже до обіду сьогоднішнього дня опудало перестало "прикрашати" пам'ятник. Зважаючи на все, його прибрали правоохоронці, яким повідомили про хуліганські промисли в центрі міста.

Жителі польського міста підвісили «Путіна» на дулі танка (ФОТО) - фото 2

Варто зазначити, що в Глівицях це не перший прояв незгоди з путінським режимом. Так, наприклад, кількома місяцями раніше на найбільшому гіпермаркеті міста – Ашані, хтось розмістив напис: "Російські рублі важливіші за війну". Таким чином, поляки натякнули французькій компанії про те, що та, на відміну від інших своїх колег, продовжила працювати та заробляти гроші в Росії, незважаючи навіть на те, що від її бомбардувань в Україні щодня гинуть люди.

Потрібно наголосити, що з кожним днем подібні випадки прояву ненависті щодо путінського режиму лише збільшуються, особливо в Польщі.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в одному з польських міст відбулося прощання з черговим солдатом, який загинув на війні в Україні. Відомо, що життя за свободу та незалежність України віддав Януш Шеремет, у якого залишилася дружина та маленька дитина. На момент загибелі чоловікові було трохи більше ніж 40 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини