Головна Новини Світ Польща Президент Польщі заявив, що йому шкода російських солдатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Польщі заявив, що йому шкода російських солдатів

Президент Польщі Анджей Дуда співчуває російським солдатам, які воюють проти України у поганому спорядженні.

11 липня 2023, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда висловився щодо російських солдатів, яке керівництво Кремля відправляє на війну в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.

Президент Польщі заявив, що йому шкода російських солдатів

Президент Польщі Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Дуда вважає, що у Росії "думки розділились" щодо війни в Україні. Окрім того, польський президент додає, що у РФ відбуваються жахливі речі: там гинуть люди не лише на фронті, а й за загадкових обставин.

Попри свою жорстку позицію щодо Кремля Дуда висловив співчуття російським солдатам.

"Чисто по-людськи мені шкода простих солдатів, яких Путін відправляє на фронт у поганому спорядженні", — говорить Анджей Дуда.

Однак президент Польщі одразу пояснює, що саме Росія винна у війні проти України.

"Росія напала на Україну безпідставно. Росія просто хоче захопити територію і щоб Україна підкорилася. Ми не можемо цього допустити, це треба зупинити", — говорить Дуда.

Президент Польщі також висловився щодо можливого майбутнього Путіна. За його словами після заколоту Пригожина вона відкрите. Окрім того, Дуда значив про можливість нових повстань у Росії, адже там є різні сили, які виступають одна проти одної.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі різко критикують президентів Володимира Зеленського та Анджея Дуду через їх спільні заяви на вшануванні загиблих.

Також "Коментарі" писав про Володимира Зеленського, який розповів про розкол у російському суспільстві. Президент України зазначив, що росіяни перебувають під серйозним сумнівом щодо ставлення до політики Володимира Путіна та ідеї війни проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини