Головна Новини Світ Польща Президент Сполучених Штатів Джо Байден приїде до Польщі: навіщо?
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Сполучених Штатів Джо Байден приїде до Польщі: навіщо?

Байден спростував інформацію про те, що Сполучені Штати передали українській армії винищувачі F16

31 січня 2023, 14:31
Поділіться публікацією:

Під час нещодавньої прес-конференції президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що незабаром має намір відвідати Польщу з робочим візитом. Зазначається, що конкретної дати свого приїзду до країни, що межує з Україною, американський політик не назвав, як власне, і самих причин поїздки. Про це повідомляє польське видання Polsatnews.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден приїде до Польщі: навіщо?

Джо Байден, з відкритих джерел

У цьому контексті варто зазначити, що під час відповідей на запитання журналістів Байден також неодноразово згадував про Україну. Зокрема, політик спростував інформацію про те, що Сполучені Штати передали українській армії винищувачі F16. Чутки про це почали розходитися світом, коли міністр оборони України минулого тижня заявив, що "після отримання Україною танків вона продовжить тиснути на країни Заходу з метою отримання винищувачів".

У своєму нещодавньому матеріалі відомий ресурс Reuters написав, що Польща наразі є найвірнішим союзником України, який допомагає їй у отриманні різноманітної допомоги та підтримує у всіх питаннях. На тлі цього можна лише припускати, навіщо Джо Байде їде до Польщі, враховуючи, що ні Білий дім, ні польська влада ніяк не коментують цієї події.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що у польському Катовиці відбувся потужний вибух. Внаслідок витоку газу, як пишуть місцеві ЗМІ, було зруйновано триповерховий будинок, у якому, за попередніми даними, було близько 9 осіб. Як заявив воєвода, одна із жінок, яку рятувальникам вдалося розшукати, померла від травм, ще одну дівчину продовжують шукати рятувальники, інші мешканці – госпіталізовані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини