Головна Новини Світ Польща У польському Катовіце стався потужний вибух: зниклі мешканці та понад півтори сотні рятувальників
commentss НОВИНИ Всі новини

У польському Катовіце стався потужний вибух: зниклі мешканці та понад півтори сотні рятувальників

Було знайдено тіло однієї з жінок, що розшукуються, лікарі констатували її смерть. Пошук другого мешканця – дочки знайденої жінки, що продовжуються.

31 січня 2023, 13:38 comments26382
Поділіться публікацією:

Днями в польському місті Катовіце, яке дало притулок величезній кількості біженців, стався потужний вибух. На місце події одразу приїхала величезна кількість рятувальників, які оперативно ліквідували масштабну пожежу. Внаслідок пошукових робіт, пожежниками було знайдено тіло жінки, яка, зважаючи на все, проживала у багатоповерховому домоволодінні, передають місцеві ЗМІ.

У польському Катовіце стався потужний вибух: зниклі мешканці та понад півтори сотні рятувальників

фото з місця подій, з відкритих джерел

"Наразі четверо мешканців старого будинку доставлені до лікарні з травмами різного ступеня. Трьох вдалося евакуювати, у них майже жодних пошкоджень немає. Ще двох людей рятувальники продовжують шукати, чого не вдалося зробити навіть надвечір того ж дня. У зв'язку з цим, кількість пожежників, які розбирають завали будинку, вимушено збільшилася до 150 осіб", — наголосив воєвода Ярослав Вечорек.

Через деякий час польський чиновник заявив, що було знайдено тіло однієї з розшукуваних жінок, лікарі констатували її смерть. Пошук другого мешканця – дочки знайденої жінки, тривав аж до опівночі.

"Сподіваюся, що другу жінку незабаром знайдуть живою та неушкодженою, або виявиться, що її просто не було вдома під час вибуху неочікуваного будинку", — додав чиновник.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що українські пенсіонери, які народилися до 1949 року, можуть претендувати на польську пенсію. Наразі мінімальна виплата становить майже 12 тисяч гривень. Для оформлення пенсії громадянам України необхідно мати достатній робочий стаж та останнє місце легального працевлаштування на території Польщі (трудовий договір або договір доручення).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.polsatnews.pl/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини