Головна Новини Світ Польща Проблеми на дорогах у Польщі не лише через протести фермерів: рух ускладнює й армія
commentss НОВИНИ Всі новини

Проблеми на дорогах у Польщі не лише через протести фермерів: рух ускладнює й армія

На дорогах у Польщі буде ускладнений рух через дії армії. По території Польщі буде відбуватись масштабний рух військових колон.

28 лютого 2024, 17:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через протести польських фермерів заблоковані не лише дороги на пропускних пунктах з Україною, а й в інших місцях, зокрема відбувалось блокування шляхів до Варшави. Однак виявляється, що через масштабні військові навчання НАТО, які передбачають перевезення важкої техніки та численні військові колони, також буде ускладнено рух на деяких дорогах у Польщі.

Проблеми на дорогах у Польщі не лише через протести фермерів: рух ускладнює й армія

Через військові навчання НАТО у Польщі ускладнений рух на дорогах. Фото з відкритих джерел

Видання RMF 24 повідомляє, що у Польщі буде ускладнений рух через військові навчання НАТО Steadfast Defender 2024. Вони проходитимуть в трансатлантичному регіоні з 22 січня по 31 травня 2024 року.

В рамках цих маневрів НАТО у Польщі відбудуться навчання під кодовою назвою Dragon-24, які пройдуть з 25 лютого по 14 березня 2024 року. У них візьмуть участь близько 20 тисяч військових і 3,5 тисячі одиниць техніки з 9 країн НАТО. Їх головна мета – вдосконалення здатності реагувати на військові та невійськові загрози під час кризи та відкритого збройного конфлікту.

"Найближчими днями водіям варто очікувати на присутність колон військових на дорогах та перебої в русі. Колони супроводжуватимуть та охоронятимуть Військова поліція та відділи управління дорожнім рухом Війська Польського у співпраці з поліцією", — зазначає видання.

Польська поліція закликає водіїв бути обережними та не проїжджати між військовими автомобілями. Крім того, поліція звернулась до громадськості з закликом не публікувати в інтернеті матеріали, які можуть виявити переміщення військ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в МВС Польщі відреагували на висипання українського зерна.

Також "Коментарі" писали, що польські перевізники збираються відновити свої протести та приєднатись до польських фермерів, щоб блокувати кордон України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини