Головна Новини Світ Польща Протест фермерів у Польщі: поліція розслідує появу плакату із закликом до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Протест фермерів у Польщі: поліція розслідує появу плакату із закликом до Путіна

У Польщі поліція порушила кримінальну справу за проросійський плакат на протесті фермерів

20 лютого 2024, 23:41 comments1169
Поділіться публікацією:

Польська поліція порушила кримінальну справу за розпалювання ненависті у зв'язку з появою на мітингу фермерів плакату з радянською символікою та закликом до російського диктатора Володимира Путіна.

Протест фермерів у Польщі: поліція розслідує появу плакату із закликом до Путіна

На мітингу польських фермерів з'явився проросійський плакат. Фото з відкритих джерел

"Негайна реакція польської поліції на демонстрацію обурливих гасел під час протесту фермерів у Водзіславському повіті. Поліція та прокуратура проводять розслідування в рамках статті 256.1 Кримінального кодексу. Кожен, хто вчиняє дії, мотивовані ненавистю до іншої людини, буде притягнутий до кримінальної відповідальності", – заявили у польській поліції.

Як відомо, 20 лютого польські фермери на понад 100 тракторах перекрили дорогу біля кордону з Чехією. На одній із машин був прапор СРСР і гасло "Путін, розберися з Україною, Брюсселем і нашими правителями".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Чехії знайшла у третіх країнах сотні тисяч артилерійських боєприпасів, які можуть допомогти Україні за лічені тижні подолати снарядний голод. Для цього Києву необхідно заручиться фінансовою підтримкою США, Німеччини, Швеції та інших країн. План забезпечення України артилерійськими снарядами на Мюнхенській безпековій конференції озвучив президент Чехії Петр Павел.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що загибель російського опозиціонера Олексія Навального свідчить про те, що диктатор РФ Володимир Путін – брутальна особа. А тому США повинні докласти максимальні зусилля задля допомоги Україні. Відповідну позицію під час спільної прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським озвучила віце-президент США Камала Харріс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

21 лютого 2024, 05:05

Кремлівська істота розбереться і з вами невігласи! Цей щур вдерся в Україну "освабадить русскоязычных"....звільнив від життя майже всіх руськомовних у Маріуполі, Млітополі, Бердянську та на всій окупованій теріторії! Ще йдосі знаходим поховання на десятки розстріляних і закатованих! Все як при Катині - постріл в потилицю, руки зв'язані! Якщо не увімкнете розум - таке саме буде з вами!!!


Новини