Головна Новини Світ Польща Провідна польська газета звернулася до читачів у зв'язку з війною в Україні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Провідна польська газета звернулася до читачів у зв'язку з війною в Україні: подробиці

За наявними даними, колектив газети вже відправив до України п'ять гуманітарних конвоїв.

17 січня 2023, 15:08
Поділіться публікацією:

Популярне інформаційне агентство "Wyborcza" звернулося до своїх читачів із закликом приєднатися до збору гуманітарної допомоги для українців, деякі з яких живуть зараз в умовах повної ізоляції від цивілізації – без тепла, води, електрики та теплого одягу.

Провідна польська газета звернулася до читачів у зв'язку з війною в Україні: подробиці

фото тематичне, з відкритих джерел

Редакція газети від початку російського вторгнення в Україну активно бере участь у зборі різноманітної допомоги для українців. У повідомленні сказано, що командою журналістів в Україну, яка постійно обстрілюється, було відправлено вже 5 гуманітарних конвоїв з речами першої необхідності.

За підтримку у купівлі ліків, засобів особистої гігієни, продуктів харчування, теплого одягу, свічок та генераторів, видання Wyborcza, звичайно ж, дякує і своїм читачам – небайдужим полякам, завдяки щедрості яких українці мають змогу пережити холодну зиму.

"Наші журналісти особисто надають допомогу українцям. Ми їздимо в прифронтові міста та населені пункти, які розташовані поблизу "лінії вогню". Здебільшого ми допомагаємо жителям нещодавно звільнених територій, а також українцям, які через ворожі бомбардування залишилися без світла та опалення, а в деяких випадках – без власного житла", — йдеться у повідомленні газети.

Колектив польського видання вкотре нагадує читачам, що будь-яка допомога – цінна, журналісти закликали поляків не переставати брати участь в ініціативах зі збирання коштів для України.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в Україну з польського Любліна вирушили генератори. Несподіваний "подарунок" був надісланий від анонімів зі Швеції. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анна

20 березня 2024, 15:19

Щоб розуміти польські видання вивчайте мову https://imclasses.com/


Новини