Головна Новини Світ Польща Провокація на кордоні з Білоруссю: прикордонники показали запис
commentss НОВИНИ Всі новини

Провокація на кордоні з Білоруссю: прикордонники показали запис

Польські прикордонники вкотре зіштовхнулись з мігрантами з Білорусі, які намагаються потрапили на територію їх країни.

17 вересня 2023, 15:40 comments1344
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Польська прикордонна служба оприлюднила у запис інциденту на кордоні з Білоруссю. На відео видно провокаційну поведінку людей, які намагаються перетнути кордон із Польщею.

Провокація на кордоні з Білоруссю: прикордонники показали запис

Прикордонники показали запис з провокаціями на кордоні з Білоруссю

Польща стверджує, що Білорусь залучає свої внутрішні служби для допомоги мігрантам у незаконному перетині кордону з країнами ЄС. Таким чином Білорусь намагається створити кризу в європейських країнах, насамперед у Польщі та Латвії.

Нещодавно польські прикордонники опублікували відео, де зафіксували мігрантів, які рухаються вздовж польсько-білоруського кордону в пошуках можливості перетнути його. Група мігрантів почала вчиняти провокації, однак не наближалась до польських прикордонників.

"Іноземці, яким, на думку деяких, потрібна допомога поляків, взагалі не хочуть звертатися за міжнародним захистом, вони хочуть потрапити до обраних країн Західної Європи. Вони співпрацюють із білоруськими службами, записують матеріали, необхідні службам для пропаганди", — стверджують польські прикордонники.

Після масштабної міграційної кризи 2021 року, яка була спровокована Білоруссю за допомогою Росії з залученням мігрантів з близького сходу та азійських країн для потрапляння в Європу, Польща почала споруджувати електричну огорожу з камерами на кордоні між країнами. Після цього польські прикордонники неодноразово фіксували порушення кордону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після рішення Польщі закрити свої кордони для російських автомобілів, у громадян РФ залишилась лише одна можливість потрапити в Європу на власних автівках з російськими номерами.

Також "Коментарі" писали, що Латвія закриває прикордонний пункт пропуску для білорусів через незаконні постійні спроби мігрантів перетнути кордон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини