Головна Новини Світ Польща "Ракети можуть полетіти на 20 кілометрів в сторону Заходу": Дещиця попередив Польщу про загрозу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ракети можуть полетіти на 20 кілометрів в сторону Заходу": Дещиця попередив Польщу про загрозу

Дещиця розповів, як у Польщі готуються до можливої війни

25 травня 2022, 20:15 comments1176
Поділіться публікацією:

Росія може обстріляти територію Польщі та розпочати агресію проти цієї країни. Також український посол розповів, що  в Польщі вже готуються до можливого нападу. Про це заявив посол України в Польщі Андрій Дещиця, пише  BBC.

 "Ракети можуть полетіти на 20 кілометрів в сторону Заходу": Дещиця попередив Польщу про загрозу

Андрій Дещиця (фото з відкритих джерел)

 На думку  українського дипломата, Польща бачить і розуміє до чого може призвести агресія Кремля. Відтак у країні задумалися про свою безпеку, зокрема, збільшили бюджет на оборону та купують нове озброєння.

" І якщо Польща бачить, до чого може довести ця агресивна політика Росії в Україні, то цілком на часі готуватися до того, щоб це не сталося у Польщі.Тому вони цілком серйозно готуються до цього — вони оновили закон про оборону, збільшили бюджет про оборону, збільшили кількість територіальної оборони, проводять закупівлю сучасних видів озброєння для армії", — сказав  Дещиця.

Український посол допустив, що цілком можливо, що рф може обстріляти Польщу, адже її ракети падають за кілька кілометрів від її кордону.

"Чи Росія нападе на Польщу — це питання треба ставити Росії, але це цілком можливо. Росія обстрілює Львів чи Яворів, який розташований в кількох десятках кілометрів від Польщі, і цілком можливо, що ці ракети можуть полетіти на 20 кілометрів в сторону Заходу. А це вже буде територія Польщі", — сказав він.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Польща стала другим домом для багатьох українців.У звіті Європейської комісії наголошується, що у Польщі через війну в Україні очікується зростання інфляції, також прогнозується прискорення зростання цін на сировину та ослаблення польської національної валюти – злотого. Але чи все так погано з польською економікою?

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини