Головна Новини Світ Польща Робота йде, а зарплати сплачуються: український завод евакуювався до Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Робота йде, а зарплати сплачуються: український завод евакуювався до Польщі

Відомо, що завдяки швидкій реакції керівництва компанії вдалося зберегти 250 робочих місць

9 грудня 2022, 13:56 comments1697
Поділіться публікацією:

Агресивне та безпідставне вторгнення путінської армії в Україну поставило хрест на діяльності малого та середнього бізнесу, "на плаву" змогли втриматися лише великі підприємства, при умові, якщо вони не були розбомблені ворожими ракетами. У той час, як деякі фірми змирилися із ситуацією, харківська компанія Fenix ​​ST не стала опускати руки, продовживши свою роботу, але вже в Польщі. Про це повідомляє видання Wyborcza.

Робота йде, а зарплати сплачуються: український завод евакуювався до Польщі

фото тематичне, з відкритих джерел

За даними ЗМІ, керівництво компанії Fenix ​​ST довго розмірковувало, як зберегти бізнес та робочі місця для 250 осіб. Рішення прийшло раптово, коли в польському місті Радом закінчилася реконструкція величезної будівлі, яка колись належала швейній фабриці. На сьогодні будівлю орендує 7 великих фірм, серед яких і український завод з виробництва дрібної електронної техніки та косметологічних аксесуарів.

"Після російського вторгнення в Україну життя зупинилося, нам потрібно було щось терміново зробити, щоб не зупинилася робота нашого підприємства. За кілька днів ми розібрали всі виробничі машини та перевезли їх до Радома. До процесу транспортування було залучено безліч людей, друзів та знайомих з Харкова, весь персонал компанії, а також представників радомської влади. За це всім величезна подяка, ми встигли врятувати фірму, в якій продовжать працювати і заробляти гроші 250 осіб", — розповіла журналістам керівниця компанії FenixST Наталія Шутова.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в Україні під час ворожого обстрілу загинув громадянин Польщі, який героїчно захищав українську землю від російських оккупантів упродовж усіх 10 місяців. Хлопцеві було лише 32 роки, у Польщі він був професійним стрільцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини