Головна Новини Світ Польща Росіянка відкусила пальця польці, потім виплюнула його і почала сміятися: скрізь була кров
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка відкусила пальця польці, потім виплюнула його і почала сміятися: скрізь була кров

Влаштувавшись на острові, дівчата прийшли на пляж і відразу почали шукати вільний шезлонг. Зупинившись біля такого, до них одразу підбігли росіяни і почали скандалити, що, мовляв, цей шезлонг зайнятий їхньою компанією, хоча на ньому ніяких речей і не було

2 лютого 2023, 15:01 comments12471
Поділіться публікацією:

Днями дочка відомого польського фехтувальника Петра Созанського – Моніка, поділилася в соціальних мережах історією зі своєї нещодавньої поїздки до Таїланду. З повідомлення стає зрозуміло, що на одному з курортів дівчина зі своєю подругою зазнала нападу росіян. В результаті подруга Моніки на ім'я Ангеліна зазнала серйозного поранення – громадянка Росії відкусила їй палець.

Росіянка відкусила пальця польці, потім виплюнула його і почала сміятися: скрізь була кров

Моніка Созанська + скрін з її соцмереж

 

Історія почалася з того, як дві подруги – Моніка та Ангеліна, вирішили вирушити на відпочинок до Таїланду. Після приїзду дівчата влаштувалися на острові Панган. Як тільки вони прийшли на пляж, відразу почали шукати вільний шезлонг. Зупинившись біля такого, до них одразу підбігли росіяни і почали скандалити, що, мовляв, цей шезлонг зайнятий їхньою компанією, хоча на ньому ніяких речей і не було. На скандал відреагували офіціанти закладу, які попросили росіян заспокоїтись та віддати шезлонг двом дівчатам, так як вони прийшли перші.

 

Здавалося б, конфлікт вичерпано, однак, як тільки пішли співробітники закладу, до двох подруг підійшла росіянка і накинулася на одну з дівчат. У результаті невідома відкусила палець Ангеліні, яка багато років живе у Великій Британії.

 

"Вона схопила руку моєї подруги Ангеліни і відкусила їй частину пальця, після чого виплюнула на пісок і почала посміхатися. Це було як фільм жахів, скрізь була кров", — пише Моніка.

 

Росіянку було затримано, але як тільки їй до рук було віддано паспорт, вона вирушила в аеропорт і відлетіла до Росії.

 

Правоохоронці Таїланду заявили, що якщо ця особина приїде ще хоча б раз до їхньої країни, вона буде затримана поліцією.


Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, як поліція американського штату Чикаго знайшла в одному з будинків заморожений труп 96-річної польки. Судячи з усього, тіло жінки сховала дочка, яка була затримана поліцією в рамках зовсім іншого правопорушення



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини