Головна Новини Світ США США: у будинку злочинниці поліцейські знайшли заморожене тіло літньої польки
commentss НОВИНИ Всі новини

США: у будинку злочинниці поліцейські знайшли заморожене тіло літньої польки

Дочка 96-річної польки плутається у свідченнях і щодня розповідає про нові версії події

2 лютого 2023, 13:32 comments1123
Поділіться публікацією:

Поліція штату Чикаго повідомила про знахідку, що шокує, в одному з будинків. Так, під час обшуку житла злочинниці, яку напередодні було затримано правоохоронними органами, "вартові порядку" знайшли в ньому заморожене тіло літньої жінки. Як виявилось, труп належить 96-річній іммігрантці з Польщі. Шокуючу знахідку було знайдено у величезній морозилці, яка знаходилася в гаражі, передають ЗМІ.

США: у будинку злочинниці поліцейські знайшли заморожене тіло літньої польки

Фото тематичне

 

Після кількох експертиз судово-медичним експертам так і не вдалося з'ясувати, як довго тіло жінки пролежало в морозилці. Щоб пролити світло на ситуацію, правоохоронці вирішили розпитати затриману жінку, яка, до всього іншого, є дочкою літньої польки.

 

За даними поліції Чикаго, розмова із затриманою ні до чого не привела, оскільки жінка постійно плуталася у свідченнях, постійно розповідаючи різні версії події. Спочатку вона стверджувала, що її мати жива і продовжує жити у тому самому будинку. Потім сказала, що жінка похилого віку перебувати в будинку для літніх людей зовсім в іншому штаті і, нарешті, що мати і зовсім давно мертва і похована. Зважаючи на те, як часто злочинниця змінювала свідчення, вірити якійсь конкретній версії досить важко.

 

Єдине, що вдалося зробити поліцейським, то це поспілкуватися з сусідами загиблої. За їхніми словами, вони не бачили літню польку вже кілька років.

 

Наразі слідство у цій справі триває.

 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про жахливий і цинічний злочин, який був скоєний 23-річною німкенею. Молода дівчина, бажаючи інсценувати власну смерть, знайшла у соціальних мережах схожу на себе жінку та вбила її. Загалом жертві жорстокого плану було завдано понад 50 ножових поранень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини