Головна Новини Світ Польща "Роздає інтерв'ю" та рекламує нову книгу: Юлія Мендель "засвітилася" у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Роздає інтерв'ю" та рекламує нову книгу: Юлія Мендель "засвітилася" у Польщі

Мендель проведе презентацію книги завтра, 19 листопада, в одному з польських міст

18 листопада 2022, 20:59
Поділіться публікацією:

Українська журналіста Юлія Мендель, яка стала відомою завдяки тісній співпраці з Володимиром Зеленським на початку його президентського терміну, активізувалася у публічному просторі Польщі як письменниця. Саме такий висновок можна зробити, прочитавши нещодавнє інтерв'ю за її участю, опубліковане авторитетним польським виданням Wyborcza.

"Роздає інтерв'ю" та рекламує нову книгу: Юлія Мендель "засвітилася" у Польщі

Юлія Мендель, з відкритих джерел

Більш детально вивчивши матеріал, стає ясно, що це не інтерв'ю зовсім. Принцип написання та публікації інтерв'ю в ЗМІ включає, як мінімум, вступ, питання, і, звичайно ж, іншу уточнюючу інформацію, яка походить безпосередньо від автора матеріалу. В даному випадку видно, що стаття більше схожа на "лист від читача", в якому розповідь ведеться від першої особи.

Монолог Юлії Мендель, опублікований у польському виданні Wyborcza, порушує серйозні політичні питання, що стосуються нинішньої ситуації в Україні та світі, колишня прес-секретар Зеленського розповідає про своє дитинство, а також ділиться прогнозами щодо того, яким буде Україна у разі перемоги.

"Ми – українці, дуже втомилися фізично, проте, як і раніше, сильні морально. Мільйони з нас зараз жертвують життям, щоб відновити мир на планеті та побудувати абсолютно нове життя", — пише журналістка.

Крім розгорнутих міркувань Мендель на різні теми, не можна було не звернути увагу, що матеріал, опублікований на Wyborcza ніс у собі рекламний характер. Це досить легко зрозуміти, адже таке авторитетне видання без попередньої домовленості з героєм матеріалу не рекомендувало б своїм читачам відвідати презентацію книги Юлії Мендель. Там також розміщене посилання на веб-сайт, де "рукопис" можна придбати. Йдеться про книгу "Боротьба за наше життя", яку новоспечена письменниця має намір презентувати завтра, 19 листопада у польському місті Жешув.

Зважаючи на все, Мендель, яка колись прикривала інформаційний тил Зеленського, вирішила дати знати про себе Європі, почавши активно розповідати про своє життя і рекламувати себе як письменницю.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в РФ американську спортсменку відправили до колонії поселення на 10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua, wyborcza.pl/magazyn/7,124059,29152690,my-ukraincy-jestesmy-juz-bardzo-zmeczeni-fizycznie-ale-moralnie.html
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини