Головна Новини Світ Польща Шокуюча поведінка Колодзейчака. Чиновник Туска перевів стрілки на українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуюча поведінка Колодзейчака. Чиновник Туска перевів стрілки на українців

Заммінстра сільського господарства Польщі Міхал Колодзейчак відкинув усі звинувачення у своїй неприйнятній поведінці під час зустрічі з українською делегацією щодо обговорення транзиту продукції, повідомляє Onet

29 березня 2024, 17:55
Поділіться публікацією:

Заммінстра сільського господарства Польщі Міхал Колодзейчак вважає, що всі звинувачення його в так званій неприйнятній та шокуючій поведінці під час зустрічі з українською делегацією 28 березня у Варшаві є нічим іншим, як спробами його дискредитувати та виключити із переговорного процесу.

Шокуюча поведінка Колодзейчака. Чиновник Туска перевів стрілки на українців

Міхал Колодзейчак

Колодзейчак відзначив, що такі звинувачення почали розповсюджувати, так як українській стороні могло нібито не сподобатися те, як він добре підготувався до переговорів.

Польський чиновник стверджує, що під час зустрічі він використовував виключно змістовні аргументи. При цьому він заявив, що буцімто саме українська делегація поводилася всупереч усім дипломатичним нормам та правилам.

При цьому Колодзейчак стверджує, що тільки раз виходив із приміщення, де відбувалося засідання. Щодо його фото, де він розвалився у кріслі, то заступник міністра заявив, що нібито переговори були довгими і всі учасники втомилися.

Колодзейчак стверджує, що його намагаються дискредитувати і виключити з процесу переговорів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що представники польських асоціацій фермерів, які були присутні на зустрічі польських та українських урядовців заявили, що поведінка Колодзейчака була дивною, а в подальшому навіть шокуючою. Зокрема, за їх словами, заммінстра часто виходив із зали засідань та постійно щось читав у смартфоні.

Згодом, коли сторони переговорів були близькі до компромісу Колодзейчак буцімто накинувся на українську делегацію. Фермери кажуть, що поведінка заммінстра була агресивною. Начебто вони навіть мали із чиновником із цього приводу розмову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини