Головна Новини Світ Польща Заммінстра Польщі шокував своєю поведінкою на переговорах з Україною. Що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Заммінстра Польщі шокував своєю поведінкою на переговорах з Україною. Що відомо

Заммінстра сільського господарства Польщі Міхал Колодзейчак мало не зірвав переговори з Україною щодо торгівлі та транзиту, пише видання Onet з посиланням на польських фермерів, які були присутні на зустрічі

29 березня 2024, 17:01 comments12659
Поділіться публікацією:

Представники асоціацій фермерів Польщі розповіли про щонайменше дивну поведінку заступника міністра сільського господарства Міхала Колодзейчака під час переговорів з українськими урядовцями, які відбулися 28 березня.

Заммінстра Польщі шокував своєю поведінкою на переговорах з Україною. Що відомо

Міхал Колодзейчак

Зокрема, один з учасників зустрічі розповів, що спершу поведінка Колодзейчака була просто дивною. Під час переговорів він постійно виходив із приміщення та щось читав у смартфоні. Проте, коли сторони почали рухатися до того, щоб досягнути компромісу у питанні транзиту українського зерна, він знайшов привід для агресивної поведінки та нападок на українську делегацію.

Як відзначають джерела видання серед представників фермерських асоціацій, українська сторона дуже добре була підготовлена до переговорів і надала інформацію про те, скільки і куди має поставити зерна по контрактам, які були заключенні рік тому. Українські урядовці просили у польської сторони дати дозвіл на транзит продукції територією.

"Ці слова, скоріш прохання від українців про дозвіл на транзит через Польщу стало моментом, коли заступник міністра почав атаку"
,  – сказав один із учасників зустрічі.

За його словами, польські фермери знають про те, як може поводитися Колодзейчак, але цього разу він перевершив сам себе.

"Для когось, хто зустрівся з ним вперше, це могло бути шоком"
, — сказав один із фермерів.

Він підкреслив, що "вистава" заступника міністра виглядала дуже погано, адже після його нападок на українських урядовців, було втрачено нитку порозуміння. За його словами, завжди потрібно відстоювати свої інтереси, проте не вдаватися до відвертої агресії.

Як підкреслив фермер, поведінка Колодзейчака точно не наблизила сторони до того, щоб досягнути домовленостей між Польщею та Україною.

При цьому інший учасник зустрічі додав, що представники фермерських асоціацій говорили з Колодзейчаком із приводу його поведінки і висловили сподівання, що, можливо, в майбутньому щось зміниться.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Колодзейчак неодноразово відзначався різкими заявами. Зокрема, він говорив, що йому не соромно за те, що фермери знищують українське зерно. А також хамив президенту Володимиру Зеленському.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://wiadomosci.onet.pl/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини