Головна Новини Світ Польща Стоять вантажівки, автобуси і легкові авто. Коли припиниться тотальна блокада кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

Стоять вантажівки, автобуси і легкові авто. Коли припиниться тотальна блокада кордону

В Україні розкритикували дії Польщі, яка допустила тотальну блокаду на пункті пропуску «Медика –Шегині». Там протестувальники блокують рух не тільки вантажівок, а і автобусів та легкових авто

20 березня 2024, 16:57
Поділіться публікацією:

Віце-прем’єр з відновлення України — міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков висловив свою позицію щодо заблокованого руху автобусів на кордоні з Польщею на КПП "Медика — Шегині".

Стоять вантажівки, автобуси і легкові авто. Коли припиниться тотальна блокада кордону

Блокада польського кордону

Зокрема, міністр висловив здивування та занепокоєння з цього приводу, запитуючи у влади Польщі, чому дозволяються такі ситуації.

Кубраков поцікавився, невже можна допускати, щоб люди ставали заручниками політичних протистоянь у цивілізованій країні.

Міністр також зазначив, що менше ніж десять днів тому польська поліція заявляла, що автобуси перетинають кордон без обмежень, а зараз протестувальники блокують рух пасажирського транспорту на КПП "Медика — Шегині".

Разом з тим, як повідомили у Держприкордонслужбі, у середу, 20 березня, польські протестувальники почали блокувати рух усіх видів транспорту на пункті пропуску "Медика – Шегині" на кордоні з Україною. При цьому прикордонники розповіли, що до 20:00 буде повністю припинено пропуск вантажівок та автобусів, а також не будуть пропускатися легкові автомобілі.

Прикордонники закликали перевізників та громадян врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що польські протестувальники заблокували рух пасажирських автобусів на прикордонному пункті "Медика – Шегині". При цьому, народні депутати висловили обурення такими діями, відзначивши, що зазвичай в автобусах знаходяться жінки і діти, які стали заручниками польських протестувальників. Також експерти додали, що на тлі таких безпрецедентних дій протестувальників буде не дивно, якщо українці будуть відмовлятися від придбання товарів із Польщі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини